Auns. Cilvēku raksturojums, kuri dzimuši laikā no 21. marta līdz 20. aprīlim

Auns ir pirmā zodiaka zīme, vīriešu, ugunīga, pozitīva. To pārvalda Marss un retrogradas Plutons. Saule atrodas eksaltācijā, Venera – eksilā, Saturns fallā.

Vai tiešām Auni ir ar radziņiem?

FOTO: Shutterstock.com

Vai tiešām Auni ir ar radziņiem?

Konstitūcija 
Atlētiska. Venēras krūtis,spēcīga muskulatūra. Seja pagarināta,smalks izvirzīts zods, raksturīgs deguns, nelielas, dziļi iegrimušas acis. Priekšējie zobi lieli, izvirzīti uz priekšu. Bieži ir galvas vai sejas rētas, vai dzimumzīmes. Mati rūsgani, tumši kastaņu vai smilšu krāsā, taisni, cieti vai sprogaini (ziemeļu puslodes iedzīvotājiem).


Temperaments
Holeriskais, impulsīvs, agresīvs.


Pozitīvās rakstura īpašības

Zinātnieka domāšana, loģika, lepnums, pašpārliecinātība, nevaldāms gars, izlēmīgums, možums, drošsirdība, vīrišķība, neatlaidība, iniciatīva, mērķtiecīgums, godkārība, lielas “caursitēja” spējas, optimisms, entuziasms, aizrautība, aktivitāte, “marsieša” enerģija.

 

Negatīvās īpašības

Viegli aizkaitināms, uztraucas, uzliesmo, impulsīvs, nelietīgs, ietiepīgs, īgns. Tieksme uz pārspīlēšanu un sensācijām, neierobežotām kaislībām, agresivitāte, despotisms, tirānija.

 

Ķermeņa un organisma vājās vietas

Galva, seja, acis, ausis, zobi, mēle, deguns, mutes dobums, augšējais žoklis, galvas smadzenes, galvas nervu sistēma, smakrs.

 

Slimības

Iepriekšminētās ķermeņa daļas un orgāni. Galvas sāpes, zobu sāpes, acu slimības, aklums, drudzis, iekaisuma procesi, infekciju slimības (masalas, bakas, šarlaks, dizentērija, roze, dzeltenā kaite, spitālība), furunkuli, augoņi. Rētas galvā un uz sejas. Operācijas. Asins zaudējumi. Paralīze un indīgo rāpuļu kodumi.

 

Metāls. Dzelzs.


Minerāli. Talismanam sarkanā jašma. Vispār rubīns, granāts, dimants, indiešu karneols.

Specifika: no 21. līdz 31. martam dzimušajiem – heliotrops;
no 1. līdz 20. aprīlim  - herizoberils, zelta kvarcs;
no 11. līdz 20. aprīlim – heliotrops un topāzs.

 

Reklāma
Reklāma

Flora. Augi ar dzeloņiem, rūgtu garšu, ar asu un kodīgu smaržu, indīgie augi, olīvkoks, ugunīgā magone, pipari, sinepes, sīpolloki, ķiploki, ķirbji, auzas, rudzi, kaņepes, aslapji, ingvers, rutki, skābenes, nātres, kartupeļi, kāposti, bietes, burkāni, zirņi, pupiņas, selerijas, tomāti, rieksti, zemenes, vīnogas, rozīnes, kāļi, āboli, citrusaugi, aronijas, smiltsērkšķi, bārbele, vilkābele, irbenājs, mellenes, irbulenes.

Fauna. Plēsoņas – tīģeris, vilks, meža kuilis, zirgs, mūlis, suns, auns, kaza, zivs, savvaļas putnu medījums, ērglis, pūce, skorpions, zirneklis, indīgās čūskas. 


Mikroelementi. Kālija fosfāts, fosfors.


Vitamīni. A; B; C.


Skaitļi. 5; 7; 9.


Diena. Otrdiena.


Krāsa. Sarkana, ugunīga.


Valstis un reģioni. Vācija, Anglija, Dānija, Holande, Izraēla, Palestīna, Sicīlija, Burgundija, Polijas dienvidu daļa.


Pilsētas. Florence, Marseļa, Paduja, Saragosa, Verona, Kapija, Krakova, Utrehta, Birmingema, Bergamo.


Auni, kas dzimuši 21. martā atšķiras ar dzīves spējīgu, fizisku spēku, enerģiju, drošsirdību, labestību, savām ētiskām un morālām īpašībām. Viņi vienmēr palīdzēs tiem, kam tas ir nepieciešams, aizsargās vājos un bezpalīdzīgos. 


Auni, kas dzimuši no 22. līdz 31. martam, ir kautrīgāka rakstura. Viņiem ir lielas prāta spējas un iekšēja kultūra. Viņu pievilcība, griba, mērķtiecīgums palīdz sasniegt dzīves mērķi. Viņiem ir liela tieksme pēc pašizglītošanās un brīnišķīgi attīstīta intuīcija. Viņi ir inteliģenti, sabiedriski, lieliski tiek galā ar sevi un atstāj spēcīgu iespaidu uz apkārtējiem. Mīlestībā viņi ir kaprīzi, bet godīgi, kārtīgi, uzticīgi, labestīgi un augstsirdīgi.


Auni, kas dzimuši no 1. līdz 10. aprīlim, atšķirībā no iepriekšējiem ir elegantāki. Viņi ir trauslāki un iznesīgāki, bet veselība viņiem ir labāka, psihe noturīgāka. Viņi prot pretoties visiem likteņa triecieniem. Viņiem ir filozofisks domu gājiens un bieži liels mākslinieciskais talants. Viņi ir sabiedriski, bet par nožēlu bieži maina savus mīlas partnerus, kaut arī viņus neprātīgi mīl. 


Auni, kas dzimuši no 11. līdz 20. aprīlim, ir ar gaišu prātu un labu atmiņu. Neskatoties uz savu biklumu, apvaldību, viņi ir reti lepni un patmīlīgi. No negatīvajām īpašībām der atzīmēt cinismu un alkas pēc slavas. Mīlestība viņiem nav viennozīmīga. No vienas puses, viņi cenšas panākt uzticēšanos, no otras, - uzspiež savu gribu, savas kaprīzes un iegribas. 

 

SKAIDROJUMI
Apogejs (gr. apogeios tāls no Zemes) – ap Zemi riņķojoša ķermeņa punkts, kas atrodas vistālāk no zemes. Pretējais punkts – Perigejs.
Astēniskais tips – ķermeņa uzbūves tips, kam raksturīgs liels augums, šaurs un garš krūškurvis, vāja muskulatūra.
Ascendents – Zodiaka grāds, kas aizsākas piedzimšanas brīdī. Vispārīgā nozīmē horizonta plaknes un ekliptiskas plaknes krustpunkts. 
Descendents – tieši pretējs Ascendentam. 
Eksils – (lat. Exilium, trimda), planētas atrašanās eksilā, t.i. Trimdā vai izraidījumā. Tā ir sliktākā vieta planētai horoskopā. 
Falls – otra sliktākā planētu atrašanās vieta horoskopā.
Ekliptiska – (gr. Ekleiktipke, aptumsums) debesu sfēras lielākais riņķis, pa kuru saule gada laikā veic pilnu redzamo apriņķojumu.
Kardinālās zīmes – (lat. Cardinalis, galvenais), svarīgākais, tāds, kas skar būtību, būtisks. Kardinālās zīmes sastāv no šādām zodiaka zīmēm: Auns, Svari, Vēzis, Mēžāzis.
Konstelācija – stāvoklis, pozīcija. Planētas atrašanās kādā no Zodiaka zīmēm.
Metabolās zīmes – mainīgās zīmes, tās ir Jaunava, Dvīņi, Strēlnieks un Zivs.
Retrogradā planēta, retrogradas planēta – tas nozīmē atpakaļ virzībā. 

 

Avots: S. Vronskis "Astroloģija". R.: Alvīne un Alberts