Spēcīga ūdens strūkla izklaides parkā saplosa meitenes dzimumorgānus

Dažkārt neiedomājami smagas traumas var iegūt vietā, kas domāta bērnu rotaļām un izklaidēm. Tieši tā gadījās Šelbijai Klarkai. Pašlaik meitenei ir 19 gadi, bet kad viņa bija vien 14 gadus veca, Šelbija ar ģimeni un savu draudzeni devās uz kādu ūdens izklaides parku Lielbritānijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viena no iecienītākajām atrakcijām lieliem un mazākiem bērniem bija skraidīšana starp ūdens strūklām, kas izšaujas no zemē ierīkotām sprauslām. Strūklu stiprums ir dažāds - sākot ar nelielām strūklaciņām līdz pat ūdens stabiem, kas ar lielu spiedienu uzšaujas milzīgā augstumā. 

Uz viena no šādām megastrūklakām uzleca Šelbija. Meitene atceras, ka tik notriekta zemē un sajuta sāpes kājstarpē. Tikusi līdz tualetei, viņa ieraudzīja, ka asiņo.

Tika izsaukta ātrā palīdzība un Šelbiju nogādāja slimnīcā. Ginekologs domāja, ka meitene ir nežēlīgi izvarota, bet patiesībā vagīnu un visus dzimumorgānus bija saplosījusi spēcīgā strūkla. Šelbija uzlika 250 iekšējas un ārējas šuves. Ārsti prognozē, ka bērnus ieņemt Šelbija nespēs un arī dzimumdzīves iespējas ir minimālas.

Ģimene pašlaik tiesājas ar atrakciju parku un ir panākta vienošanās, ka kompānija segs visus ārstēšanās izdevumus, kad Šelbija vēlēsies ieņemt bērniņu. "Man bail domāt, kas notiktu, ka uz šādas strūklakas uzskrietu 2 gadus vecs bērns. Viņu sarautu pa daļām," stāsta Šelbija.

Reklāma
Reklāma

Pirms diviem gadiem meitene iepazinās ar savu līgavaini. "Esmu laimīga, ka mans draugs ir tik pacietīgs. Mums laiku pa laikam, ne pārāk bieži, ir sekss. Tiesa, man visu laiku ir bažas, vai nepienāks brīdis, kad Denijs mani piekrāps," bažījas Šelbija.

Informācija no metro.co.uk