Ušakovu pāris ticis pie braša mantinieka! Sveicam!

Šodien, pulksten 16:58 pasaulē nācis Rīgas mēra Nila Ušakova un viņa sievas, Rīgas mēra biroja vadītājas Ivetas Strautiņas-Ušakovas pirmdzimtais. Dēla vārdu vecāki vēl neizpauž, Nils Ušakovs kasjauns.lv atklāja, ka par to vēl notiekot aktīvas diskusijas. Puisītis piedzimis 3.2 kg smags. „Dēls dzima Rīgas Dzemdību namā. Citādi jau nemaz nevarēja būt,” sacīja laimīgais tēvs Nils.

foto no Nila Ušakova twiter konta

FOTO: Mammamuntetiem.lv

foto no Nila Ušakova twiter konta

Galvaspilsētas mērs pēdējās dienās pirms dēla dzimšanas bija īpaši emocionāls un rādīja priecīgu seju. Žurnālam „Kas Jauns” pagājušās nedēļas nogalē viņš sacīja, ka viss jau sagatavots atvases pasaulē nākšanai. „Ar bērnistabas infrastruktūru viss ir kārtībā. Pirmās nepieciešamības lietas un drēbītes arī ir sagādātas. Piedalījos šajā procesā – komandējumos brīvajā laikā mani šad tad varēja sastapt bērnu drēbīšu veikalos. Esmu teju kļuvis par bērnu modes ekspertu,” smēja Nils.

Viņš atzina, ka Iveta pat pēdējās pirmsdzemdību dienās bija aktīva – joprojām katru dienu uz kādu brīdi ieradās darbā paraudzīties, vai viss kārtībā. Nedēļu pirms dzemdībām kā Iveta, tā arī Nils nekur tālu no Rīgas centra nebrauca. Viņš atzina, ka mobilajam tālrunim arī vairs neatslēdza skaņu – ja nu Iveta zvana un jādodas uz Dzemdību namu. „Tādu zvanu garām palaist nedrīkst!” ziņoja galvaspilsētas mērs.

Par bērna vārdu Nils un Iveta domājuši pirms puika nāca pasaulē. Viņiem padomā bija vairāki vārdi. „Kalendāros nemeklējām, bet pārrunāt pārrunājām.

Nils un Iveta apprecējās dienu pēc Latvijas proklamēšanas gadadienas – 19. novembrī – Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē. Pēc kāzām viņi nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa, uzbrauca apskatīt Rīgu no Svētā Pētera baznīcas torņa un kopā ar tuvākajiem radiem un draugiem pasvinēja restorānā.

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma