Dzīves maģija: dzimtas gredzens laimei un aizsardzībai

Daudzi cilvēki nēsā gredzenus kā rotaslietas, pat neaizdomājoties par to patieso nozīmi. Gredzens, pats par sevi ir aplis – bezgalības simbols. Spēks, ko tiem piedēvēja senos laikos – sargāja no ļaunas acs, nesa veiksmi, stiprināja laulību un vēl tika uztverts kā varas simbols.

Ļoti labs enerģētiskais palīgs ir gredzens, kas tiek nodots no paaudzes uz paaudzi dzimtā. Ja Jums tāda vēl nav, iesaku iegādāties gredzenu ar šādu mērķi, lai palīdzētu saviem pēctečiem nākotnē.

FOTO: Shutterstock.com

Ļoti labs enerģētiskais palīgs ir gredzens, kas tiek nodots no paaudzes uz paaudzi dzimtā. Ja Jums tāda vēl nav, iesaku iegādāties gredzenu ar šādu mērķi, lai palīdzētu saviem pēctečiem nākotnē.

Senos laikos gredzeni tikai izgatavoti tikai no dažāda veida metāliem, dārgakmeņus tajos sāka iestrādāt vēlāk – tad gredzenu maģijai vēl pievienojās dārgakmeņu maģija. Tāpēc ar rotaslietu izvēli ir ieteicams būt ļoti uzmanīgam. 


Ja paskatāmies uz mūsu pašu senlatviešu rotām, tad gredzena forma bija daudzām rotaslietām – rokassprādzēm kā vīriešiem, tā sievietēm, kaklarotas gredzenu formā arī bija ļoti populāras. Tāpat arī laulības simbols, daudzās valstīs, ir gredzens. 

Sievietēm mantots gredzens palīdzēs piesaistīt mīlošu otro pusi, palīdzēs bērniņa ieņemšanā, nesīs veiksmi un strādās arī kā aizsardzības talismans.

Ļoti labs enerģētiskais palīgs ir gredzens, kas tiek nodots no paaudzes uz paaudzi dzimtā. Ja Jums tāda vēl nav, iesaku iegādāties gredzenu ar šādu mērķi, lai palīdzētu saviem pēctečiem nākotnē. Tomēr ir nianses, kuras jāzina. Dzimtas gredzenu nedrīkst dot mērīt nevienam un nekad – tad tas zaudē savu enerģētisko spēku un neviens rituāls to nespēs atgriezt. Starp citu, tas pats attiecas uz laulības gredzeniem – dot kādam to mērīt, atdot savu ģimenes laimi citam cilvēkam. Sievietēm mantots gredzens palīdzēs piesaistīt mīlošu otro pusi, palīdzēs bērniņa ieņemšanā, nesīs veiksmi un strādās arī kā aizsardzības talismans. Protams, tas ir pie nosacījuma, ka tā, kurai piederēja šis gredzens pirmajai, ir ielikusi gredzenā pozitīvu programmu. Ļoti spēcīga enerģija šādam gredzenam sanāks, ja Jūs to uzlādēsiet, kad nēsāsiet mazuli – īpaši meitu. 


Kā jāizvēlas gredzens: tam ir jābūt gredzenam, ko nēsā vidējā pirkstā. Var iegravēt kaut kādu speciālu zīmi vai maģisko simbolu – viss atkarīgs no tā, kam Jūs ticiet, jo tikai tad tam būs vajadzīgais spēks un enerģija. Uzmanīgi ar akmeņu izvēli – pusdārgakmeņi ir daudz trauslāki par īstajiem dārgakmeņiem. Tāpēc – vai nu izvēlieties gredzenu ar īstu dārgakmeni, vai vispār bez akmens. Pēc gredzena iegādāšanas noteikti izdariet enerģētisko attīrīšanu. Vislabāk, gredzenu uzlādēt ar rituāla palīdzību – pilnmēnesī. 

Reklāma
Reklāma


Uzklājiet uz galda galdautiņu vai lakatiņu no dabiska materiāla. Uzlieciet tam virsū trīs baltas sveces trīsstūra formā, tam vidū ielieciet gredzenu, tad aizdedziniet sveces un izsakiet:
„Es piesaucu savas Dzimtas enerģiju!
Savā un visu viņu vārdā!
 Viegliem soļiem staigāt - lai darbi vedas!
Svētību nēsāt, mīlestībā dzīvot – zelt un plaukt!
Ļaunuma sakne nocērtama – kā tuvojas, tā sairst!
Ko ielieku, to cilvēkam neizjaukt!
Ne ar vārdiem, ne darbiem!
Cauri laiku laikiem, mūžīgi mūžos!

Lai notiek tā!”

 


Iesūtījusi: Aija Trofimova