Fantastiski atrodas pirms 6 gadiem jūras krastā pazaudēts laulības gredzens

Markam, kurš ar mīļoto precējās 2004.gadā, pirms sešiem gadiem gadījās ķibele: jūras krastā viņš pazaudēja laulības gredzenu un visus šos gadus par zaudējumu pārdzīvoja. Taču nu neticamā kārtā gredzens atradies!

Pēc sešiem gadiem laivu piestātnē precētā vīra draugs ieraudzīja pazudušo gredzenu. Viņš to tūdaļ nofotografēja.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pēc sešiem gadiem laivu piestātnē precētā vīra draugs ieraudzīja pazudušo gredzenu. Viņš to tūdaļ nofotografēja.



Veiksminieks Marks dzīvo Lielbritānijā, un Dorsetas pilsētas pludmalē arī gadījās sāpīgais mīlestības simbola zaudējums. Vieta, kur gredzens pazuda, bija laivu piestātne tieši tajā daļā starp jūras ūdeni un smiltīm – tātad gredzens varētu būt gan zemē iemīts, gan ūdenī ieskalots. Markam palīgā steidzās krasta apsardzes dienesta puiši un arī palīgi ar metāla detektoriem, diemžēl meklējumi beidzās nesekmīgi. 

 

Taču gluži neticamā veidā gredzens februāra beigās ir atradies! „Esmu parādā viskija pudeli savam draugam Stīvam,” teic Marks. Tieši viņa draugs gāja gar laivu piestātni un atcerējās seno Marka gredzena zaudējumu. Un gluži vienkārši sāka vērīgāk ielūkoties dubļu bedrītēs. Vienā no tādām Marka draugs ieraudzīja viņa laulības gredzenu – aplūkojot atradumu, gravējums vēstīja, ka gredzens patiesi ir tas pats, kas pazaudēts 2009.gadā. 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma

Foto: Stīva personīgais arhīvs, Shutterstock