Atbalsi vietējos amatniekus un glābējsilītes projektu

No šodienas, 20. novembra, iegādājoties dāvanas saviem tuvajiem cilvēkiem modes un izklaides centra „Rīga Plaza” Ziemassvētku veikaliņā, 5% no pirkuma summas tiks ziedoti Glābējsilītesprojektam,” informē projekta vadītāja Laura Zvirbule.

 

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Sadarbībā ar latviešu māksliniekiem un pašmāju ražotājiem šodien plkst. 18:00 modes un izklaides centra „Rīga Plaza” (Mūkusalas iela 71, Rīga) centrālajā laukumā tiks atklāts Ziemassvētku veikals, kas darbosies līdz 2015.gada 5. janvārim. Svētku veikala darbības laikā 5% no katra pirkuma tiks ziedoti Glābējsilītes projekta uzturēšanai.

 

Ziemassvētku veikala vadītāja, Glābējsilītes projekta atbalstītāja Anda Faulbauma ar šo iniciatīvu aicina atbalstīt vietējos māksliniekus un ražotājus, sniedzot palīdzību arī Glābējsilītes projektam. „Šovakar plkst. 18:00 ikviens aicināts piedalīties sirsnīgā pasākumā, atklājot Ziemassvētku veikaliņu. Apmeklētāji varēs baudīt "Zvaigžņu Sala" radošo un talantīgo bērnu vokālo sniegumu, kā arī dungot līdzi Jazz vokālistei Elzai Nathai. Pasākuma laikā tiks saņemta arī svētība no Luterāņu draudzes mācītāja Rolanda Eimaņa. Noslēgumā visi varēs mieloties ar gardu kliņģeri.
 

Reklāma
Reklāma

Glābējsilīte ir īpaša vieta, kur vecāki, dažādu apstākļu spiesti, var anonīmi atteikties no sava mazuļa. Kopš 2009. gada sadarbībā ar Latvijas Bērnu fondu izveidotas astoņas Glābējsilītes, un izglābtas 28 bērnu dzīvības. Pašlaik tās ir izveidotas Rīgā, Ventspilī, Liepājā, Valmierā, Madonā, Rēzeknē, Daugavpilī un Jelgavā. Plašāka informācija: www.glabejsilite.lv