Psiholoģijas dienu programma un bezmaksas semināri no 14. līdz 18. oktobrim

Latvijā turpinās Otrās Psiholoģijas dienas. Kino vakari, semināri, bezmaksas  konsultācijas, lekcijas, praktiskas darbnīcas - šajā nedēļā notiek vairāk nekā 30  dažādi pasākumi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Piecus darbadienu vakarus 18. 30 kinoteātris "Splendid Palace" aicina uz  psiholoģiskā kino vakariem. Filmas demonstrējumam sekos diskusija, kuras vada  Latvijā pazīstami psihoterapeiti - Ginta Ratniece, Gatis Bušs, Māris Siliņš, Aina Poiša  un Ināra Vārpa.


Trešdien, 15. oktobrī,  Latvijas Universitātes profesore Malgožata Raščevska ļaus ieskatīties tēmā par  Latvijas skolēnu intelekta saistību ar mācību sasniegumiem. Šajā pašā dienā LU  profesore Sandra Sebre un docente Anika Miltuze aicina uz lekciju diskusiju par  bērnu un vecāku laimi.
 


Ceturtdien, 16. oktobrī, LU profesors Ģirts Dimdiņš pievērsīsies  pēcvēlēšanu laikā aktuālai tēmai "Kāpēc vēlētājiem ir grūti būt laimīgiem?".
 

Piektdiena, 17. oktobris, ir nozīmīga diena organizāciju psihologiem - Latvijas  Organizāciju psihologu rīko ikgadējo konferenci un šogad tā veltīta IT jomai un tās  saistībai ar organizāciju psiholoģiju un personāla vadību. Konferences īpašie viesi  ir Mati Vartiainens (Matti Vartiainen), kas ir atzīts organizāciju psihologs Somijā ar ilggadīgu darba pieredzi, eksperts attālinātā darba jautājumos, un Ričards Bentlijs  (Richard Bentley), NeuroLeadership Europe asociētais direktors, ICF koučs. 
 

Sestdien, 18.oktobrī, Rīgā dažādās Rīgas vietās durvis vērs sešas Laimes darbnīcas.  Laimi varēs "kaldināt" ar pasaku palīdzību, dodoties iztēles ceļojumos, mācoties  atslābināties, pievēršoties arī ēšanas baudas psiholoģiskajiem aspektiem.  
 

Reklāma
Reklāma

Latvijas Psiholoģijas dienas šogad norit no 6. līdz 26. oktobrim. To laikā notiek  vairāk nekā 55 pasākumi, kas vērsti gan uz noteiktām mērķauditorijām, piemēram,  vecākiem, skolotājiem, psiholoģijas jomas profesionāļiem, taču samērā daudz  aktivitāšu ir domātas ikvienam interesentam.

Liela daļa pasākumu ir bez maksas, tomēr ne visi. Vairākās aktivitātēs dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc sava līdzdalība jāpiesaka laicīgi.