Suņa intuīcija glābj mazuli no sadistiskas auklītes

Uzticamais ģimenes draugs un mīlulis suns palīdzēja kādai ģimenei atklāt, ka viņu 22 gadus vecā aukle Aleksa Hana gandrīz pusgadu ikdienā sita un slikti izturējās pret 8 mēnešus veco dēlēnu Finnu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ārēji izglītota un rūpīga auklīte neradīja ne mazākās šaubas, ka viņai var uzticēt bērnu. Ikreiz, atnākot mājās, vecāki redzēja gādīgi pieskatītu mazuli, ja vien... dažus mēnešus drīz pēc auklītes darba gaitu uzsākšanas vienmēr draudzīgas suns nebūtu sācis dīvaini uzvesties.

 

Ierodoties mājās Aleksai, suns mazo saimnieku dēlēnu sācis it kā sargāt un aizstāvēt, rūcot uz aukli. “Suns, kas izcēlās ar labu raksturu un draudzīgumu, kļuva klaji agresīvs pret mūsu aukli. Mēs sākumā domājām, ka suns var sakost mūsu dēlu, tāpēc likām uzpurni un turējām mājdzīvnieku pie ķēdes,” stāsta Finna mamma Houpa.

 

Tomēr suņa uzvedība kļuva arvien dīvaināka, tāpēc vecāki nolēma pasekot, kas notiek mājās laikā, kad viņi ir prom. Aiz dīvāna spilvena tika noslēpts telefons ar ieraksta funkciju, kas ierakstīja visas sarunas, kas skanēja mājās darba dienas laikā.

 

Reklāma
Reklāma

“Sākumā dzirdējām rupju lamāšanos, tad atskanēja pliķa skaņa un mūsu bērna raudāšana, kas kļuva arvien skaļāka,” tā par aukles patieso dabu uzzināja darba devēji.

 

Kauslīgā aukle ir tiesāta un vairs nedrīkstēs strādāt ar bērniem.

 

Informācija un ekrānšāviņš no CNN.com