Mazos skolēnus aicina piedalīties zīmējumu konkursā „Ātrā palīdzība bērna acīm”

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests aicina 1.-4.klases skolēnus no  visas Latvijas piedalīties zīmējumu konkursā „Ātrā palīdzība bērna acīm”. Konkursa  noslēgumā 12 interesantākie un radošākie darbi tiks iekļauti speciāli izveidotā gada  kalendārā, ko saņems gan uzvarētāji, gan viņu skolotāji, kā arī zīmējumu autori iegūs  NMP dienesta sarūpētas balvas.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

 

Zīmējumos bērni aicināti izpaust savu radošo garu un ļaut vaļu iztēlei, izvēloties  attēlot kādu no piedāvātājām tēmām: 

„Ātrās palīdzības mediķi sniedz palīdzību cietušajam”  
„Ātrās palīdzības mašīna ceļā pie pacienta”  
„113 – ātrs zvans ātrajai palīdzībai"  
„Ātrā palīdzība pirms vai pēc 100 gadiem”  
„Kādam jābūt ātrās palīdzības mediķim?”

 

Savus darbiņus bērni var iesniegt līdz šā gada 7.novembrim, nosūtot tos pa  pastu uz NMP dienestu Rīgā, Laktas ielā 8 vai iesniedzot tos NMP dienestā (Vadības  centrā Rīgā, Laktas ielā 8; Vidzemes reģionālajā centrā Valmierā, Rīgas ielā 47a;  Latgales reģionālajā centrā Daugavpilī, Siguldas ielā 16a; Zemgales reģionālajā centrā  Jelgavā, Svētes ielā 37; Kurzemes reģionālajā centrā Kuldīgā, Aizputes ielā 22).

Reklāma
Reklāma

Vairāk informācijas par radošo zīmējumu konkursu, tā nolikumu, kā arī  zīmējumu iesniegšanas vietām var atrast: http://ejuz.lv/zimejumukonkurss un NMP  dienesta mājas lapā www.nmpd.gov.lv
 

NMP dienests jau vairākus gadus īsteno skolu  programmu visā Latvijā, viesojoties skolās, lai ar bērniem un pedagogiem runātu  par bērnu traumatisma riskiem, pareizu rīcību nelaimes gadījumos un iepazīstinātu  ar NMP dienesta darba specifiku. Šo zīmējumu konkursu NMP dienests organizē  Latvijas ātrās palīdzības 110.gadadienas ietvaros, lai radošā veidā apliecinātu NMP  dienesta un skolu sadarbību un rosinātu jaunāko klašu skolēnus atcerēties par savas  veselības drošības jautājumiem vai sapņot par savu iespējamo nākotnes profesiju!