Piedalies lielākajā Baltijā Dr.Klaunu sarkano degunu fotografēšanas zibakcijā

Sarkano klauna degunu kopbildes uzņemšanai. Zibakcija notiks “Dr. Klauns” kampaņas “Smiekli  ārstē!” ietvaros, kuras mērķis ir veicināt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Rīgā un reģionālo  slimnīcu mazo pacientu atveseļošanos. Ikviens interesents aicināts atbalstīt akciju un pievienoties,  uzliekot sarkano klauna degunu!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

 

Piektdien, 10. oktobrī, pulcēšanās Doma laukumā sāksies plkst. 15:00 un tās laikā dalībniekiem būs iespēja jautri pavadīt laiku, no piena  pakām veidojot lielo “Paldies!” zīmi kā sveicienu akcijas atbalstītājiem. Savukārt jau 16:00 zibakcijas dalībnieki  veidos Baltijā, un, kas zin, varbūt pat pasaulē lielāko sarkano klauna degunu kopbildi. Lai to paveiktu, ikviens  aicināts piedalīties, atnākot uz Doma laukumu un līdzi ņemot sarkano klauna degunu. Nav pamats satraukumam, ja  deguna nav – tie būs pieejami Doma laukumā. 

 

Reklāma
Reklāma

Zibakcija būs zimbolisks noslēgums “Smiekli ārstē!” kampaņai, kuras laikā no 9. septembra līdz 10. oktobrim tiek vākti līdzekļi, lai atbalstītu sociālo programmu “Dr. Klauns”. Tās ietvaros profesionāli medicīnas klauni dodas uz  slimnīcām, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu ārstniecības iestādē.
 

Mēneša garumā akcijas dalībnieki tika aicināti nofotografēties ar “Dr. Klauns” sarkano degunu un foto publicēt  savos sociālajos tīklos, kā arī piedalīties dažādos konkursos, iesūtot fotogrāfijas ar sarkanajiem deguniem. Akcijas  galveno atribūtu - sarkano degunu - dāvanā var iegūt jebkurā “Narvesen” tirdzniecības vietā, veicot ziedojumu 1  EUR vai vairāk apmērā. Atbalstu var sniegt arī zvanot uz ziedojumu tālruni 90006086 vai veicot pārskaitījumu uz  akcijas ziedojumu kontu.