Ar ļoti atklātu selfiju jauniete pārvar kompleksus par defektu sejā. FOTO

Šobrīd 22 gadus vecā Eimija Elsguda kopš dzimšanas spiesta sadzīvot ar ne pārāk izskatīgu dzimumzīmi uz sejas - tas ir pleķis, kas klāj lielu daļu no viņas glītās sejas labās puses. Izmantojot pašreiz tik aktuālo pašportretu fotografēšanu jeb selfiju viņa sociālajā tīklā "Facebook" publicēja attēlu, kāda izskatās bez kosmētikas.

nterneta skaistulīte saņēmās drosmi parādīt, kāda izskatās patiesībā - bez bieza meikapa kārtas uz sejas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

nterneta skaistulīte saņēmās drosmi parādīt, kāda izskatās patiesībā - bez bieza meikapa kārtas uz sejas.

Jauniete no Lielbritānijas savu soli pamatoja ar ideju, ka beidzot laiks būt drosmīgai un parādīt, kāda viņa izskatās patiesībā. Glītā gaišmate Eimija kopš 11 gadu vecuma lieto speciālu kosmētiku, kas padara neredzamu viņas lielāko kompleksu - neglītu dzimuzīmi uz sejas. 

 

 

Eimija līdz šim sociālajos tīklos ievietojusi tikai tādas fotogrāfijas, kurās izskatās daiļa, un par tādu viņu uzskata arī daudzie meitenes sekotāji internetā. Taču tad viņa izdomāja, ka pienācis laiks atklātībai, parādot, ka jūtas skaista arī ar savu sejas defektu, par kuru Eimija kompleksojusi jau kopš agras bērnības. Viņas drosmīgo soli atzinīgi novērtējuši sociālo tīklu lietotāji, komentējot, ka arī citas skaistules varētu nākt klajā ar selfijiem, kas parāda, kāda izskatās viņu seja bez kosmētikas un varbūt ar iedzimtiem defektiem.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv