Tava kaķa horoskops! Kaķis - Vēzis

Kaķi ir apbrīnojami dzīvnieki. Katram savs raksturs un īpatnības. Vai zināji, ka arī kaķiem ir horoskopu raksturojumi? Ja kaķis ir dzimis no 22.jūnija – 22.jūlijam, tad tavs kaķis ir Vēzis.
Kaķis tiek uzskatīt par gudrības simbolu. Foto: Andris Jermuts

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kaķis tiek uzskatīt par gudrības simbolu. Foto: Andris Jermuts

KAĶIS VĒZIS

 

Spilgtākās rakstura iezīmes: jūtīgs, ar labi attīstītu intuīciju, mīļš, ar viņu mājās vienmēre var justies droši

Vispiemērotākie saimnieki: Skorpions, Zivis, Jaunava, Vērsis

Veiksmīgās dienas: pirmdiena, ceturtdiena

Neveiksmīgās dienas: otrdiena, sestdiena

Valdošā planēta: Mēness

Dārgakmeņi: mēnessakmens, rubīns, smaragds

Metāls: sudrabs

 

 

Šie kaķi ir ļoti jūtīgi dzīvnieki. Tiem nepatīk troksnis un klaigas. Apkārtējiem viņus viegli aizkaitināt, tie tiecas pēc mierīgas un stabilas atmosfēras. Jebkuras pārmaiņas viņa ikdienā, kā arī kāda svešinieka viesošanās mājās var radīt viņā nepatiku. Ja tā gadās, viņš var aiziet no mājām uz pāris stundām vai pat dienām. Kaķi Vēži ir ļoti piesardzīgi, ja jāsatiek nepazīstami cilvēki. Viņiem nepatīk, ka tos atstāj vienus, un tie var kļūt nelaimīgi, ja atstāti vieni pārāk ilgi. Kaķis Vēzis nav nekāds cīnītājs un, tiklīdz radīsies kaujas situācija, atkāpsies tāpat kā bailīgais lauva no “Smaragda pilsētas burvja”.

 

Kaķis Vēzis ir kā jūsu personīgais ekstrasenss. Viņš vienmēr jūt jūsu noskaņojumu un atbalsta, kā vien māk. Reizēm viņš jūs sagaida mājās, jau sēdēdams pie loga vai durvīm, it kā zinātu, ka jūs tieši šajā mirklī nāksit mājās. Ja dzīvojat viens vai jums dažkārt nakts stundās uzmācas bailes, kaķis Vēzis ir labākais kompanjons, ko izvēlēties, jo tas labi jūt, ja mājās tuvojas svešinieks.

 

Reklāma
Reklāma

Kaķis Vēzis ir kā jūsu personīgais ekstrasenss.

 

Šim mājdzīvniekam mājās ir ļoti svarīgas. Ja būsit nolēmuši pārvākties, ziniet, ja jūsu kaķim tas nebūs viegls pārdzīvojums. Paies ilgāks laiks, līdz tas pieradīs pie jaunās vietas. Kaķis izmanto mājas kā vietu, kur pavadīt diennakts gaišo laiku. Tiklīdz iestājas nakts, kaķis Vēzis labprāt iziet dzīvē un dzied kaimiņiem serenādes pilnmēness gaismā. Šiem dzīvniekiem patīk savas balss skanējums.

 

 

Mājas tam svarīgas arī ēdienreižu dēļ. Saimniekam būtu jāzina, ka šim kaķim šāda tāda barība neder. Ja saimnieks pats nevar veltīt laiku svaiga ēdiena pagatavošanai savam mīlulim, tad veikalā jāiegādājas visdārgākā ekskluzīvā barība, jo cita kaķis Vēzis pat virsū neskatīsies.

 

Kaķis Vēzis ir mīļš tikai pret tiem cilvēkiem, kas pietiekami ilgu laiku pavadījuši ar viņu kopā. Šim kaķim nepieciešams, lai to mīl un dievina. Viņš ir pārliecināts, ka visa pasaule riņķo tikai ap viņu vien, un viņam patīk, ja cilvēks dara visu, lai kaķa Vēža dzīve ir viegla un baudāma. Lai kā arī būtu, kaķim Vēzim piemīt spēja izkausēt cilvēka sirdi, jo viņam vajadzīgi bieži uzmanības apliecinājumi.

 

Šis dzīvnieks instinktīvi ir ļoti maigs attiecībās ar bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem un labi atsaucas uz maigiem mīlestības apliecinājumiem, jo dievina apčubināšanu. Šim kaķim, iespējams, ir vislabākā atmiņa no visiem dzīvniekiem, un, ja pret viņu kāds izturējies slikti, tik drīz to neaizmirsīs un nepiedos.

 

Šis dzīvnieks instinktīvi ir ļoti maigs attiecībās ar bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem un labi atsaucas uz maigiem mīlestības apliecinājumiem, jo dievina apčubināšanu.

 

Slimības: lielais jūtīgums un līdz ar to izraisītais stress var radīt fizisku sabrukumu. Šiem mājdzīvniekiem ir tendence uz lieko svaru, pastāv risks, ka tie var saslimt ar aknu kaitēm, kā arī diabētu.

 

Avots: Agita Missa  “Tava kaķa horoskops”, Jumava