Jauka ziņa: Elīna Doļģe kļūs par māmiņu pirmajam bērniņam

TV raidījuma “Mūsdienu Latvijas garša” producente un raidījuma “Viss notiek” sižetu autore Elīna Doļģe (31) un viņas dzīvesdraugs – sabiedrisko attiecību speciālists, Latvijas florbola izlases spēlētājs Oskars Fīrmanis (30) - kļūs par vecākiem.

Elīna Doļģe ar draugu Oskaru Fīrmani 2012. gada nogalē, kad abi pirmo reizi sabiedrībā izgāja kā pāris. Drīzumā viņi kļūs par vecākiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Elīna Doļģe ar draugu Oskaru Fīrmani 2012. gada nogalē, kad abi pirmo reizi sabiedrībā izgāja kā pāris. Drīzumā viņi kļūs par vecākiem.

Elīna un Oskars attiecības uzsāka 2012. gada pavasarī, bet iepazinās viņi ētrus gadus agrāk Rīgas Stradiņa universitātē, kur Oskars maģistrantūrā apguva politoloģiju, bet Elīna studēja starptautiskās attiecības. Kā pāris sabiedrībā viņi izgāja 2012. gada nogalē alus darītavas “Aldaris” ekskluzīvā “Portera” alus prezentācijas pasākumā, ko kā sabiedrisko attiecību speciālists apkalpoja Oskars.

 

Toreiz viņš žurnālam “Kas Jauns” stāstīja, ka pēc studijām augstskolā vēlreiz no jauna ar Elīnu satikušies 2012. gada pavasarī un viņiem uzvirmojušas romantiskas jūtas. „Man Elīnā patīk it viss, kādu konkrētu īpašību nemaz nevaru tā izcelt. Raksturs, humora izjūta, dzīves uztvere un mērķtiecība — viss kopā,” toreiz mīļotajai labus vārdus veltīja Oskars Fīrmanis. 

 

Tagad Elīna un Oskars gatavojas kļūt par vecākiem - abu pirmais bērniņš pasaulē nāks jau pēc dažiem mēnešiem. 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv