5% atlaide paaugstināta servisa pēcdzemdību palātā - tādu labumu var gūt rīdzinieki

No 1.jūlija visiem rīdziniekiem, kuru īpašumā ir "Rīdzinieka karte" sāks piedāvāt pirmās atlaides pašvaldības uzņēmumps un iestādēs. Paredzēts, ka Rīgas Dzemdību nams piedāvās 5% atlaidi maksai par paaugstināta servisa palātām, kas ir maksas pakalpojums servisa pakalpojumu jomā.

No 1.jūlija Rīgas dzemdību namā piemēros 5% atlaidi paaugstināta servisa palātām, bet... tikai rīdziniekiem. Foto iesūtīja portāla lasītāja Trīne Mežģīne.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

No 1.jūlija Rīgas dzemdību namā piemēros 5% atlaidi paaugstināta servisa palātām, bet... tikai rīdziniekiem. Foto iesūtīja portāla lasītāja Trīne Mežģīne.

 

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Rīgas domē, sadarbībā ar Rīgas pašvaldības uzņēmumiem un iestādēm turpina tapt iestāžu un uzņēmumu saraksts, kas piedāvās "Rīdzinieka kartes"  priekšrocības. Rīgas pašvaldības trīs lielākās ārstnieciskā profila kapitālsabiedrības „Rīgas 1. Slimnīca” , „Rīgas 2. Slimnīca” un „Rīgas Dzemdību nams”  no 1.jūlija gatavojas piedāvāt atlaides „Rīdzinieka kartes” turētājiem. Arī RP SIA "Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs" ir gatavs piedāvāt atlaidi viena eiro apmērā no pamatcenas.

 

Rīgas 1.slimnīca par maksas pakalpojumiem "Rīdzinieku karšu" turētājiem piešķirs sekojošas atlaides: dienas stacionārā: par gultas dienām – 10%; par operācijām līdz 10% (atkarībā no operācijas sarežģītības; par anestezioloģijas pakalpojumiem – 10%;  ambulatorajiem apmeklējumiem poliklīnikā (speciālistu konsultācijām un manipulācijām - pārsiešanas, blokādes  u.c.) - 5%; izmeklējumiem (endoskopija, datortomogrāfija, doplerogrāfija, u.c), kuru cena ir virs 50 eiro – 5%;

 

Atlaides neattieksies uz stomatoloģijas, rehabilitācijas pakalpojumiem, oftalmoloģijas dienas stacionāru, apmaksu par nakti dienas stacionārā un sociālajām gultām.

 

Rīgas 2.slimnīca piedāvās 5% atlaidi maksas medicīniskajiem pakalpojumiem - funkcionālās diagnostikas izmeklējumiem, fizikālai terapijai, kustību terapijai, masāžai, solārijam, kaula blīvuma noteikšanai, diennakts aprūpes pacientiem.

Reklāma
Reklāma

 

Rīgas Dzemdību nams piedāvās 5% atlaidi maksai par paaugstināta servisa palātām, kas ir maksas pakalpojums servisa pakalpojumu jomā.

 

Savukārt Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs piedāvās atlaidi 1 eiro apmērā no pamatcenas pieaugušajiem, senioriem, skolēniem, studentiem, pastāvīgo atlaidi visa kalendārā gada garumā, akciju piedāvājumiem iepriekš saskaņotos periodos īpašiem pasākumiem pilsētā un Zooloģiskajā dārzā.

 

Neviena no šīm atlaidēm neprasīs papildus dotācijas no Rīgas domes budžeta, jo kapitālsabiedrības rēķinās, ka ar šīm atlaidēm piesaistīs jaunus klientus un tādējādi nosegs savus izdevumus.

 

Rīgas dome 13. maijā apstiprināja "Rīdzinieka kartes" izsniegšanas un lietošanas noteikumus, kas paredz, ka tās turētāji varēs saņemt dažādus pašvaldības un tās partneru piedāvātos atvieglojumus.