Rēzeknes novadā avārijā cieš 5 cilvēki; vissmagāk 2 pusaudži

Vakar ap plkst.19.30 Rēzeknes novada Vērēmu pagastā notika vieglās automašīnas sadursme ar smago transportlīdzekli, kā rezultātā slimnīcā tika nogādāti pieci cilvēki. Vissmagākās traumas guvuši divi pusaudži.

Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme.

 

 

Kā portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, 1996.gadā dzimis vadītājs, braucot ar automašīnu Mazda un veicot kreiso pagriezienu, nepalaida pa galveno ceļu braucošo kravas automašīnu Renault ar puspiekabi, kā rezultātā notika sadursme.

 

Reklāma
Reklāma

Kopumā automašīnā atradās seši cilvēki, taču negadījumā cieta pieci cilvēki, ieskaitot vadītāju. Traumas guva 1985.gadā dzimis vīrietis, 1997.gadā dzimis jaunietis, bet smagāk cieta 1999.gadādzimis pusaudzis un 1999.gadā dzimusi meitene. 

 

Skaidrojot notikuma apstākļus, tika noskaidrots, ka vadītājam nav noteiktajā kārtībā iegūtas vadītāja tiesības. Pēc sākotnējās informācijas automašīnas Mazda vadītājs bijis alkohola ietekmē, taču precīzu alkohola koncentrāciju viņa asinīs noteiks medicīniskā pārbaude. Saistībā ar notikušo policijā tiks sākts kriminālprocess.