Tiekamies bezmaksas stila seminārā! Stilista padomi vasaras kleitas izvēlei

Vai tu zini, kādas krāsas un garuma kleita tev ir vispiemērotākā? Dodies 4.jūnijā uz bezmaksas stila semināru modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”, lai ieklausītos stilistu un dizaineru padomos!

Laiks vasarīgām, košām un caurspīdīgām kleitām! Foto: www.zib.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laiks vasarīgām, košām un caurspīdīgām kleitām! Foto: www.zib.lv

7.maijā aizvadījām lielisku “Stila 3dienas” semināru, kurā uzzinājām dažādus noderīgus knifiņus par aksesuāriem, piemēram, vai zināji, ka soma spēj izcelt kādu no Tava ķermeņa daļām? Ja somas dibens atradīsies vienā līmenī ar gurniem, tad gurni izskatīsies platāki.

 

„Stila 3dienas” ir izglītojošs semināru cikls par savas garderobes veidošanu, stila knifiņiem un modes aktualitātēm. „Stila 3dienas” notiek katra mēneša pirmajā trešdienā no pulksten 17.00 līdz 19.00 modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”, 1.stāvā pie informācijas centra.

 

Vasara ir laiks, kad Jūs, dārgās dāmas, variet beidzot staigāt dažādās brīnišķīgās, plīvojošās kleitās, tāpēc šoreiz iedvesmas pilnajā stila seminārā, kurš gaidāms 4.jūnijā, aicinām ieklausīties stilistu un dizaineru padomos vasaras kleitas izvēlei.

 

Seminārā uzzināsi:

- kāda garuma svārki katram augumam ir piemērotākie,

- kā ar kleitu krāsu saspēli iespējams koriģēt auguma aprises,

- vai apakšveļa ir jāsaskaņo ar tērpu,

- kādu apakšveļu izvēlēties, velkot caurspīdīgu tērpu,

- frizūru tendences un saskaņošana ar tērpu,

Reklāma
Reklāma

- kā arī šīs vasaras kleitu un svārku aktualitātes.

 

Šoreiz mūsu lieliskie lektori būs stiliste Baiba Grīna, imidža skolas - studijas "Unastyle" dibinātāja Una Bernatoviča un apakšveļas veikala "Rosme" māksliniece un dizainere Liene Rijkure.

 

Gaidīsim Tevi 4.jūnijā plkst. 17:00 modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” bezmaksas stila seminārā „Stilista padomi vasaras kleitas izvēlei”.

 

"Stila 3dienas" organizē portāla mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skola un modes un izklaides centrs "Rīga Plaza".

 

 

Par modes un izklaides centru "Rīga Plaza"

Rīga Plaza (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31.marta. Tirdzniecības centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā Peek&Cloppenburg, Zara, Reserved, Mango, Mohito, Stradivarius, Monton, H&M, Douglas u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls Multikino un izklaides centrs visai ģimenei Fantasy Park. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA CBRE, kas ir viens no pasaules lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk kā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.