Palīdzi Andrim iegādāties zāles akūtas limfoleikozes ārstēšanai!

Andrim Seņkānam ir 28 gadi, sieva un nepilnus 2 gadus vecs dēliņš. Ģimene dzīvo Rēzeknes novadā. Andris strādā par graudu pārstrādes operatoru, darba vienmēr ir pieticis arī saimniekojot savā lauku mājā.

Andris Seņkāns ar savu dēliņu Ivo un sievu Kristīni. Andrim konstatēta smaga saslimšana, bet viņam nav līdzekļu, lai apmaksātu ārstēšanos. Tādēļ tiek lūgti ziedojumi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Andris Seņkāns ar savu dēliņu Ivo un sievu Kristīni. Andrim konstatēta smaga saslimšana, bet viņam nav līdzekļu, lai apmaksātu ārstēšanos. Tādēļ tiek lūgti ziedojumi.

Pērn decembrī Andris nokļuva slimnīcā ar angīnai līdzīgām pazīmēm, otreiz tas pats - janvārī. Februārī Andrim tika atklāta smaga onkoloģiska saslimšana – akūta limfoleikoze. Tika uzsākta ārstniecība, kas diemžēl rezultātus nedeva. Tādēļ ārstu konsīlijs lēma par citu medikamentu, kas Andra gadījumā var palīdzēt, taču tas ir dārgs un nav iekļauts valsts kompensējamo zāļu sarakstā. 36 nelarabīna ampulas, kas ir paredzētas vienam kursam, maksā 13 324,50 eiro, pavisam nepieciešami 2 kursi. Andra ģimenei šādu līdzekļu nav. 

 

Andris ir vērsies ar lūgumu Nacionālā veselības dienestā, lai izskatītu zāļu apmaksu no valsts individuālā kārtā, taču tur atbildi var sniegt 1 mēneša laikā. Ja lēmums būs pozitīvs, Andrim būs iespēja saņemt otro ārstniecības kursu, kas jāviec 21 dienu pēc pirmā kursa uzsākšanas. 

 

Andra dzīvē ik diena ir būtiska, lai apturētu ļauno slimību. Tādēļ aicinām ziedot, lai Andris pēc iespējas ātrāk uzsāktu ārstniecību, kas var glābt viņa dzīvību.  Andris ļoti ilgojas atgriezties mājās no slimnīcas, 28. jūnijā nosvinēt sava dēliņa 2 gadu jubileju, būt kopā ar savu ģimeni un dzīvot. Mēs visi kopā šo iespēju viņam varam sniegt! Glābsim Andri!

 

Palīdzēt iespējams zvanot uz labdarības tālruni 9006 7009 (maksa par zvanu 1.42 EUR)

 

Fonds "Ziedot" 

Reklāma
Reklāma

Reģ. Nr 40008078226 

Swedbank, 

bankas kods: HABA LV 22 

konta nr: LV95HABA0551006150241 

mērķis: "Glābsim Andri!"

 

Citu banku rekvizītus skaties ŠEIT