Kad mazulīte piedzima, viņa svēra nieka 500 gramus... FOTO

Emīlija Cresija (Emily Cressey) piedzima 16 nedēļas pirms plānotā dzemdību datuma. Nupat mazulīte nosvinējusi 10 nedēļu jubileju, un mamma stāsta, kā cīnījusies par sava bērna dzīvību.

Emīlija  piedzima 16 nedēļas pirms noliktā dzemdību datuma. Mazulīte cīnījās par savu dzīvību, turot savas mammas roku savējā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Emīlija piedzima 16 nedēļas pirms noliktā dzemdību datuma. Mazulīte cīnījās par savu dzīvību, turot savas mammas roku savējā.

 

Šis trauslais zīdainis ir viens no jaunākajiem Skotijā priekšlaikus dzimušajiem bērniem. Viņa izdzīvoja par spīti tam, ka piedzima grūtniecības 24. nedēļā, kas Skotijā vēl ir pieļaujams vecums, lai veiktu abortu.

Nesen mazulīte svinēja 10 nedēļu jubileju par spīti ārstu bezcerīgajām prognozēm. 

 

FOTO: Emīlija tēta Alana apskāvienos.

 

Emīlija, kura ir iesaukta par “mazo brīnumu”, pirmo reizi mūžā tika pabarota ar pudelīti. Ģimene bija lūgusies, lai bērniņš piedzīvo šo brīdi. Klēra Kresija (Claire Cressey) dalījās ar savām emocijām: “Tas bija brīnišķīgs mirklis, vairums mammu to neuzskata par neko īpašu, pat jūtas nogurušas to darot, bet ne es. Bija brīnišķīgi redzēt, kā viņa dzer no pudelītes, es esmu tik pateicīga, ka varēju piedzīvot šo mirkli. Pēc tik ilgas cīņas, lai mans bērniņš dzīvotu, es novērtēju šos mazos mirkļus.”

 

Reklāma
Reklāma

FOTO: Meitenīte beidzot pati dzer no pudelītes. Mamma ir laimīga par šo milzu sasniegumu, ko meitenītes ģimene atzīmēja ar kūku un svecītēm. 

 

Kad Emīlija piedzima, viņa svēra puskilogramu. Kad Emīlija piedzima, ārstu grupa darīja visu, lai bērniņš izdzīvotu. Viņa cīnījās braši, vispirms inkubatorā, tad speciālā ierīcē, kas ļāva meitenītes plaušām attīstīties, līdz viņa ir spējīga funkcionēt pati saviem spēkiem.

 

FOTO: Nupat Emīlija nosvinējusi 10 nedēļu jubileju.

 

Meitenītes māte piemetināja: “Šis laiks ir bijis ļoti audzinošs mums visiem, mēs esam svētīti, ka Emīlija ir ar mums, es šīs 10 nedēļas ir pagājušas ļoti ātri. Katru reizi, paskatoties uz savu meitu, esmu pārsteigta, cik daudz esam sasnieguši. Es pat esmu pārsteigta par sevi, cik daudz iekšējā spēka es sevī atradu. Lai arī Emīlija vēl joprojām ir maziņa, viņa cīnās un ir nolēmusi izdzīvot. Ko mēs vēl vairāk varam prasīt? Neko.” 

 

Avots: www.dailymail.co.uk