Piecas sieviešu gudrības, kā panākt, lai mīļotais tevi lutinātu ar dāvanām?

 Mēs, sievietes, vēlamies tikt apdāvinātas un lutinātas, ko tur liegties. Un tam nav nekāda sakara ar mantkārību – mums šķiet, ka vīrietis tā izrāda uzmanību un rūpes. Psihologi norāda, ka dāvanas – arī tā ir komunikācija. Ne vienmēr apdāvināšanas trūkumu var norakstīt uz pārāk mazu algu vai tamlīdzīgi. Un nav taisnība, ka tikai bagāti vīrieši ir dāsni pret savām sirdsdāmām. 

Galvenais iemesls, kāpēc vīrietis gatavs tērēt naudu sievietes dēļ, protams, ieinteresētība un rūpes par viņu. Ja vīrietis ir ar mieru ieguldīt savus līdzekļus sieviete, viņa to uztver kā zīmi, ka mīļotajam patiesi rūp.

FOTO: Shutterstock.com

Galvenais iemesls, kāpēc vīrietis gatavs tērēt naudu sievietes dēļ, protams, ieinteresētība un rūpes par viņu. Ja vīrietis ir ar mieru ieguldīt savus līdzekļus sieviete, viņa to uztver kā zīmi, ka mīļotajam patiesi rūp.

 

Šis jautājums satrauc kā jaunās un skaistās, tā arī aktīvās un harizmātiskās sievietes, ne tikai likteņa triecienus izturējušās un tādas, kas cīnās ar zemu pašvērtējumu, raksta portāls www.kasjauns.lv.


Galvenais iemesls, kāpēc vīrietis gatavs tērēt naudu sievietes dēļ, protams, ieinteresētība un rūpes par viņu. Ja vīrietis ir ar mieru ieguldīt savus līdzekļus sieviete, viņa to uztver kā zīmi, ka mīļotajam patiesi rūp. Īpaši svarīgi tas ir randiņu periodā, jo sieviete dos priekšroku tam vīrietim, kurš ar savu dāsnumu un uzmanības apliecinājumiem spēs radīt romantisku un drošības sajūtas piepildītu atmosfēru. 

Dažiem vīriešiem mīļotās apdāvināšana ir neatņemama attiecību sastāvdaļa, citi to izmanto kā ieroci tikai savaldzināšanas laikā, bet pārējie ar dāvanu pasniegšanu neaizraujas vispār. Tādā gadījumā nedarbojas princips „ko sēsi, to pļausi”, jo šādā veidā netiks iepriecināta pat visskaistākā un čaklākā sieviete. 

Psihologi norāda, ka dāvanas – arī tā ir komunikācija. Ne vienmēr apdāvināšanas trūkumu var norakstīt uz pārāk mazu algu vai tamlīdzīgi. Un nav taisnība, ka tikai bagāti vīrieši ir dāsni pret savām sirdsdāmām. Patiesībā panākumu atslēga slēpjas savstarpējā komunikācijā – sieviete prot pietiekami delikāti norādīt, ka vēlas vairāk uzmanības apliecinājumu, bet vīrietis ir pietiekami gudrs, lai to saprastu. 

Gudrai sievietei jāprot pieņemt dāvanas tā, lai tās gribētos pasniegt vēl!

Reklāma
Reklāma

Sieviešu portāls Elle.ru apkopojis piecus vērtīgus padomus, kā biežāk saņemt no savas otrās pusītes uzmanības apliecinājumus! 

1.  Mācies pieņemt dāvanu 
Lai arī cik banāli tas neizklausītos, ir jābūt ļoti gudrai sievietei, lai prastu pieņemt dāvanu. Tā ir vesela māksla. Kā jau iepriekš norādīts, dāvanas ir savstarpējās saziņas veids. Dāvinot vīrietis zemapziņā gatavojas tavai reakcijai. Ja tu atbildi ar „ak, nu nevajadzēja jau tā tērēties” vai „nedāvini man puķes, tas nav praktiski”, tad nemaz nebrīnies, ka vairs dāvanas nesaņemsi. Vīrietis vairs negribēs piedzīvot negatīvu reakciju, pat ja tu to tā nebiji domājusi. Neskopojies ar pateicību! Lai arī cik niecīga nebūtu dāvaniņa, uzņem to ar prieku. Pasakies ne tikai ar vārdiem – viņu iepriecinās, ja tu vēl kādu laiku pēc tam būsi labā noskaņojumā. Vīrietis aizmirsīs tevis teiktos vārdus, bet ne paustās emocijas. 

2. Pieņem vērtīgas dāvanas 
Neliec savam mīļotajam noprast, ka esi gatava samierināties ar mazumiņu. Vīriešus pievelk sievietes ar augstu pašvērtējumu, bet izteikta kautrība viņus atgrūž. Ja esi restorānā ar pārtikušu vīrieti, nav ne mazākās nepieciešamības pasūtīt ūdens glāzi. Ar lieku pieticību tu tikai mazināsi savu vērtību viņa acīs. Tev jātic, ka esi dāvanas vērta! Pieņem to ar pateicību. 

3. Nekad neprasi dāvanas! 
Nepazemo sevi un nemēģini izlūgties dāvanu. Dāvināšana – tai jābūt dāvinātāja iniciatīvai, nekā citādi. Ja piespiedīsi savu vīrieti dāvināt, viņam šis process vairs nesaistīsies ar pozitīvām emocijām, tāpēc viņš to vairs negribēs darīt. Tāpēc tev jāpielieto sievišķīgas viltības. Ja veikalā ieraugi savu sapņu kleitu, saki: „Ak, cik skaista!” Viņš zinās, ka to vēlies, un varēs pieņemt lēmumu – dāvināt vai nē. Vari uzslavēt, cik skaistas dāvanas mīļotie vīrieši pasnieguši tavām draudzenēm. Taču tas nekādā gadījumā nedrīkst izklausīties pēc pārmetuma. 

4.Neņem dāvanas pārāk alkatīgi vai agresīvi 
Nemēģini no vīrieša izspiest visu dāsnumu līdz pēdējai pilītei, tas nav diez ko pievilcīgi. Ja viņš aizvedis tevi uz restorānu, nepasūti pilnu galdu ar pašiem dārgākajiem ēdieniem. Bet uz jautājumu „ko tev uzdāvināt?” nepieprasi briljanta gredzenu un kažokādas mēteli. Ja vīrietis tavā uzvedībā ieraudzīs mantkārību, viņš var nospriest, ka tevi interesē tikai viņa naudasmaks. 

5.Neuzsver savu neatkarību katra vārda galā 
Pat ja esi sieviete ar izcilu izglītību un žilbinošiem profesionālajiem panākumiem, neļauj lepnumam sabojāt savas attiecības. Tev nav obligāti jāieņem vienlīdzīga loma ar vīrieti un nepārtraukti viņam jāatgādina, ka vari visu atļauties pati. Vīriešiem vajag justies vajadzīgiem. Nekādā gadījumā neatraidi sava  vīrieša dāvanu – tā tu viņam laupi pašapliecināšanos, ko viņš gūst dāvināšanas procesā. 
Taču, ka attiecības nebūs emocionālas atdeves no abām pusēm, nekādi padomi nelīdzēs. Centies izveidot harmonisku vidi un attiecības, tad arī mīļotais gribēs tevi biežāk palutināt! 

 

 

Avots: www.kasjauns.lv