Āgenskalna klīnikā organiskās psihoterapijas grupa "Dvēseles valoda"

Kādā valodā runā dvēsele? Noteikti radošā – krāsu, tēlu un simbolu. Kādā valodā runā ķermenis? Caur ciešanām un sāpēm, vēršot uzmanību uz signāliem. Kā saprast  ķermeņa valodu, lai būtu saskaņā ar dvēseli? Caur tēliem un simboliem piekļūstot primārajai enerģijai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Primārā enerģija ir mūsu pirmsākums, mūsu radošais pirmsākums. Enerģija cirkulē noteiktā veidā pa apli, kas sākas no mūsu primārā impulsa – mūsu radošās, primārās enerģijas nesēja. Ja enerģijas cirkulācija ir traucēta, cilvēks visbiežāk to izjūt kā grūtības savā dzīvē, veselības, emocionālas problēmas vai grūtības saskarsmē. Vislabākā iespēja nonākt kontaktā ar savu primāro impulsu ir piekļūt saviem tēliem un simboliem, tos izpētīt un radīt izmaiņas  savā dzīvē. To arī piedāvājam darbā ar ķermeniski–organiski orientētām tehnikām apvienojumā ar mākslas radīšanu.

 

Laiks: iepazīšanās 24.maijā no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 (turpmāk – sestdienās reizi mēnesī).

Norises vieta: Āgenskalna klīnika, Melnsila iela 3, Rīga.

Samaksa: 50 eur.

 

Ko iegūsiet?

Reklāma
Reklāma
  • Dziļu, meditatīvu kontaktu ar savu neapzināto daļu; 
  • Iespēju pētīt sava ķermeņa signālus, tēlus un simbolus saistībā ar neapzināto; 
  • Dzīvības enerģijas lādiņu; 
  • Atklāsmes savas dzīves korekcijai; 
  • Dalīšanos savā pieredzē un citu pieredzes iegūšanu; 
  • Bagātinātu dvēseli un jūtu dzīvi. 

 

Grupu vadīs Inese Bērziņa, mākslas terapeite un psiho-organiskās analīzes psihoterapeite (www.poa.lv). Šis novirziens ietver holistisku pieeju darbam ar ķermeņa organiskajiem aspektiem saistībā ar garīgo pasauli. Speciāliste ir par „organiku” – izvēlas vairot sevī radošumu un garīgumu – savās domās un vidē sev apkārt, lai spētu vairāk dot saviem klientiem. Darbu ar mākslu un ķermeni uzskata par „dvēseles valodu” – pieskārieni un mākslā atveidotie tēli rada izmaiņas cilvēka enerģijas cirkulācijā un dziedina.

 

P.S. Lai piedalītos grupā nav nepieciešamas prasmes zīmēšanā. Lūdzu ģērbties brīvā apģērbā.

 

Pieteikšanās pa tālruņiem: 678 07 283, mob.26 66 75 79.

N.B. Vietu skaits ierobežots.