Trīsgadniece vēlā vakarā paņem suni un bez vecāku ziņas iziet pastaigā pa Rīgu

Piektdienas vakars kādā ģimenē bija visai satraucošs - no dzīvokļa Rīgā patvaļīgi izgājusi 3 gadus veca meitene, paņemot līdzi arī suni. Par laimi, mazo meitenīti vienu uz ielas pamanīja kāda sieviete, kura vērsās policijā.

Miera dārzā piektdienas vakaru nolēma pavadīt kāda trīsgadniece ar ģimenes mīluli - suni.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Miera dārzā piektdienas vakaru nolēma pavadīt kāda trīsgadniece ar ģimenes mīluli - suni.

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP), 2.maijā pēc plkst.21.10 uz RPP dežūrdaļu kāda sieviete atveda Miera dārzā sastaptu 3 gadus vecu meitenīti ar suni. Bērns nemācēja nosaukt ne savu vārdu, ne arī norādīt dzīvesvietu.

 

Policisti kopā ar bērnu apsekoja Miera dārza apkārtni, un meitenīte norādīja uz savu dzīvesvietu. Bērns tika nodots mātei. Noskaidrots, ka bērns patstāvīgi, bez vecāku atļaujas atstājis dzīvokli.

 

Ar māti veiktas pārrunas, un materiāls nosūtīts informācijai Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai. 

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt 3.maijā ap plkst.23.30 policisti saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Eksporta ielā, kur notika konflikts starp vecmāmiņu un agresīvu mazdēlu. Policija nolēma mazdēlu nošķirt no vecmāmiņas. Pieņemts iesniegums tiesai par pagaidu aizsardzību no vardarbības. 

Neraugoties uz šo policijas lēmumu, nākamajā dienā RPP darbinieki bija spiesti pieņemt jaunu lēmumu - par piespiedu naudas piemērošanu 1993.gadā dzimušajam jaunietim, kurš rada draudus, atkārtoti atrodoties dzīvoklī, neievērojot likumsargu pieņemto lēmumu par netuvošanos tuviniekiem.