Šodien pēdējā diena, lai pieteiktos konkursam un laimētu balvu 50 EUR vērtībā no Samsung

Portāls mammamuntetiem.lv sadarbībā ar Samsung Galaxy S5 organizē jautru konkursu, kurā vecāki var dalīties savos piedzīvojumos un pārdzīvojumos par bērna izdarībām ar telefonu. Pastāsti par sava bērna nedarbiem ar tavu telefonu un laimē balvu 50 EUR vērtībā.

Pastāsti par bērna nedarbiem telefonā un laimē balvu 50 EUR vērtībā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pastāsti par bērna nedarbiem telefonā un laimē balvu 50 EUR vērtībā!

Šķiet, ikvienai mammai un tētim, kam ir mobilais tālrunis, pūrā ir kāds stāsts par bērna izdarībām ar telefonu. Sūti savu pastāstiņu līdz 5. maijam uz redakcija@mammam.lv! Lūk, kādam no vecākiem bērns telefonu pārvērtis rozē!

 

 

 

Mans bērns eksperimentē ar telefonu

Mans mazais ir īsts piedzīvojuma meklētājs. Viņš ļoti mīl gan tēta, gan mammas telefonu un ar viņiem ir izmēģinājusi jau visu iespējamo – slapjas ūdens peldes, ēdiena atliekas, zvanus darba devējiem un draugiem..

Tas ir pabijis pat klozetpodā un lai gan izdzīvojis, tomēr "traumas" liek manīt un reizēm daļa no tā funkcijām atsakās darboties :) Tā kā mazais ļoti mīl burvju trikus, tad kādu dienu parādīja savu burvju triku ar telefonu. Te telefons ir un te vairs nav. Mazais bija tik ļoti aizrāvies, ka netaisījās atdot telefonu un neteica, kur tas paslēpts. Pēc kādām piecām stundām, kad sapratu, ka man tiešām nepieciešams telefons, sāku zvanīt no cita tālruņa uz manu un izrādās, ka telefons paslēpts dārzā pie rožu stādiem un telefonā uzspiesta rozes bilde.  Es biju sajūsmā.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Telefons kā pozitīvisma avots

Visjautrākais, kas man palicis atmiņā – kādu dienu biju tik ļoti nogurusi, ka nespēju ar mazo paspēlēties, tāpēc iedevu viņam telefonu. Bērns šo dienu piefiksēja un turpmākās reizes, kad esmu ļoti nogurusi, viņš ieslēdz savu mīļāko spēlīti, un dod man paspēlēt ar tekstu – še, paliks labāk.  Tā mūsu mājās telefons ir ieņēmis galveno pozitīvisma avota vietu.

 

 

 

Ja vēlies savu tālruni pasargāt no bērnu palaidnībām, iepazīsties ar jauno Samsung Galaxy S5 tālruni! Bērniem īpaši izstrādātā Kids Mode vide ir kā smilšu kaste, kurā pieejamas tikai pašiem jaunākajiem paredzētās funkcijas, piemēram, atraktīvas zīmēšanas un dziedāšanas spēles u.c. Vecākus iepriecinās fakts, ka no Kids Mode izkļūt var tikai ar PIN kodu, tātad bērns nejauši nepiekļūs e-pastiem, sociālajiem tīkliem vai kontaktiem. Turpretī IP 67 sertifikāts padara tālruni drošu pret putekļiem un iekrišanu ūdenī vai smilšu kastē.