Sapnī redzēju putnu baru, kas mani apkakāja. Sapņa tulkojums no speciālista

"Sveiki, šonakt redzēju sapni, ka eju pa lauku ceļu un man virs galvas paceļas ļoti, ļoti daudz putnu, kuri mani apkakā no galvas līdz kājām. Tagad šis sapnis neliek mani mierā, gribētos zināt, ko tas varētu nozīmēt, jo ticu sapņu nozīmei un šis, liekas, ir zīmīgs sapnis. Varbūt, ka var palīdzēt iztulkot, kas ar to nodarbojas," tā portāla forumā lūdz kāda sieviete. Palīdzību sapņa iztulkošanā lūdzām sapņu tulkotājai Elitai Goldmanei.

Sapnī redzēto mēģini uzrakstīt uz papīra lapiņas un padomāt, ko tas tev nozīmē. Tikai nemēģini domāt un rakstīt loģiski, bet pēc asociācijām.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Sapnī redzēto mēģini uzrakstīt uz papīra lapiņas un padomāt, ko tas tev nozīmē. Tikai nemēģini domāt un rakstīt loģiski, bet pēc asociācijām.

Speciāliste E.Goldmane:

"Mans ieteikums sapņotājai, lai viņa labāk saprastu personīgā sapņa vēstījumu:-

Sāc ar to, ka uzraksti uz papīra brīvas asociācijas, ko tev nozīmē:

- lauku ceļš

Reklāma
Reklāma

- putni. 

 

Un, kādas spontānas asociācijas tev pašai rodas, izlasot uz papīra uzrakstīto sapni. Rakstot, nedomā loģikiski, bet, kas uzrakstās un cik uzrakstās, tik ir labi. Tas tev palīdzēs saprast (varbūt ne uzreiz ) sapņa nozīmi. Atbilde atnāks pati no sevis.


Pie viena padomā papildus par zemāk rakstīto:
1.Starp kādiem cilvēkiem atrodies gan darbā, gan vispār un kāpēc nejūties starp viņiem droša un pat varbūt zemāka, pat varbūt sliktāka, vai arī  baidies no viņu  varbūtējās kritikas vai apmelošanas (jebkurā dzīves jomā).
2.Vai tavā dzīvē pašlaik stāvi kādu nopietnu pārmaiņu, izvēles priekšā (arī jebkurā dzīves jomā) un vai tas tevi biedē. Es domāju, vai tevi biedē tas, ka sākat kaut ko jaunu savā dzīvē un baidāties, ka apkārtējie tevi nesapratīs, piemēram, tavu izvēli un nosodīs, jvai arī varbūt  dzīvē ir bijusi līdzīga situācija,  izdarot izvēli konkrētā dzīves situācijā un ir atmiņas par konkrētām negācijām?

 

Ieteikums:
1.Saprast, no kā tev ir neapzinātas (varbūt arī apzinātas) bailes
2.Izanalizēt, cik šīs bailes ir objektīvas konkrētajā situācijā
3.Padomā pie viena arī, vai šīs bailes ir tevas personīgās vai arī tās rada kāds no malas ar savām replikām un ieteikumiem."