Unai Gavarei septītais bērniņš!

 
Bijusī modele Una Gavare 39 gadu vecumā laidusi pasaulē nu jau septīto bērnu. Jaundzimušais nosaukts par Renāru.
Gavaru saimē aug trīs meitas un četri dēli: Enia (12), Jasmīne (10), Estere (8), Samuels (6), Miķelis (4), Mārtiņš (2) un nu arī pastarītis Renārs. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīviem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gavaru saimē aug trīs meitas un četri dēli: Enia (12), Jasmīne (10), Estere (8), Samuels (6), Miķelis (4), Mārtiņš (2) un nu arī pastarītis Renārs. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīviem.

 

Kopš modeles karjeras laikiem Unas Gavares dzīve pilnībā mainījusies, jo Unas un viņas vīra uzņēmēja Māra Gavara ģimenē ik pēc pāris gadiem pasaulē nākuši bērni, tamdēļ daiļās sievietes ikdiena lielākoties noris mājās, auklējot mazuļus, uzkopjot mājokli, gatavojot un skolojot vecākās atvases.

 

Gavaru saimē viņu privātmājā Jūrmalā aug trīs meitas un četri dēli: Enia (12), Jasmīne (10), Estere (8), Samuels (6), Miķelis (4), Mārtiņš (2) un nu arī pastarītis Renārs, kurš pasaulē nāca šā gada 16. februārī.

Kuplais bērnu pulciņš un māmiņas pienākumi Unai Gavarei gan nav iemesls būt tikai mājsaimniecei – viņa kandidēja 11. Saeimas vēlēšanās, bet šā gada sākumā kļuva par reklāmas seju kosmētikas zīmola Madara pretnovecošanās līnijai Time Miracle. Sieviete arī aktīvi iedrošina citas topošās māmiņas dabiskām dzemdībām, aktualizē ģimenes veselības, demogrāfijas celšanas un mājskološanas jautājumus.

 

„Nē” mūsdienu kontracepcijai

Kā sieviete Una Gavare pateikusi mūsdienu kontracepcijai stingru „Nē!”, jo uzskata, ka tā ietekmē gan sievietes fizisko, gan garīgo veselību. „Vai mūsu ģimenē varētu ienākt vēl kāds bērniņš? Kad mums bija tikai divi bērni, jau tad šķita, ka ir gana. Bet dzīve rādīs. Es nesaku ne jā, ne nē. To atstāju Dieva ziņā – ja būs lemts, mūsu ģimenē augs vēl kāds bērns,” savulaik atzina Gavare, piebilstot: „Laiks, kad sieviete gaida bērniņu vai auklē mazuli, ir nedaudz svēts, tas liek daudz ko pārvērtēt un uz pasauli paraudzīties citām acīm. Bet man visi pēdējie gadi ir saistīti ar bērniņu gaidīšanu un auklēšanu.” Kad Una tikko bija laidusi pasaulē piekto atvasi, viņa pat teica, ka pavisam ģimenē vēlas astoņus bērnus.

Una Gavare allaž uzsvērusi, ka cilvēka lielākā vērtība ir ģimene un bērns šajā pasaulē jāsagaida mīļi un maigi. Pēc vīra ierosinājuma, Gavaru ģimenes atvases pasauli ieraudzījušas nevis dzemdību namā vai slimnīcā, bet gan mājās, dzemdībās klātesot gan vecmātei, gan tētim Mārim. Turklāt Una nolēmusi savus bērnus pati skolot mājmācībā, nevis vest uz skolu. 

Reklāma
Reklāma

 

Ģimenes portāls www.mammamuntetiem.lv sirsnīgi sveic kuplo Gavaru ģimeni ar dēla Renāra ienākšanu ģimenē!


Avots: žurnāls "Kas Jauns"