Rīgas mērs Ušakovs paziņo par šķiršanos no sievas Jeļenas

Rīgas mērs Nils Ušakovs (37) sociālajos tīklos nācis klajā ar paziņojumu, ka šķīries no savas dzīvesbiedres Jeļenas Ušakovas (24), kā arī apsveic visus Lieldienās.
Nils Ušakovs savā ziņojumā norādījis, lai žurnālisti viņam nezvana, neesot jēgas tērēt tam laiku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nils Ušakovs savā ziņojumā norādījis, lai žurnālisti viņam nezvana, neesot jēgas tērēt tam laiku.

 

Ceturtdien Nils Ušakovs sociālā tīkla „Facebook” savā profilā nācis klajā ar paziņojumu, ka šķīries no sievas Jeļenas, ar kuru gredzenus mija 2010. gada janvārī. Ušakovs veicis šādu ierakstu: „Pēdējā laikā par mums daudz rakstīja medijos. Šajā sakarā man jāpaziņo – jau krietni ilgu laiku esmu šķīries. Mēs bijām un esam tuvi draugi, mēs daudz komunicējam un tiekamies. Mūs daudz kas vieno un vienos. Mēs pat esam vienas partijas biedri. Bet mūsu attiecību forma ir nedaudz mainījusies. Tā mēdz gadīties. 

Šajā sakarā man jāpaziņo – jau krietni ilgu laiku esmu šķīries. Mēs bijām un esam tuvi draugi, mēs daudz komunicējam un tiekamies. 

 

Īpaša piebilde žurnālistiem – zvanīt un uzdot mums jautājumus nav jēgas. Netērējiet savu laiku. 

Pieļauju, ka šo paziņojumu izlasīs daudz ļaužu, tāpēc būtu dumji neizmantot iespēju reklāmai. Kafejnīcā (pirms kāda laika Jeļena Ušakova atvēra savu kafejnīcu Spīķeros – kasjauns.lv) ir pati garšīgākā kafija Rīgā! Un vēlam visiem priecīgas Lieldienas!” 

Reklāma
Reklāma

 

Avots un foto: www.kasjauns.lv