Tā izskatās princis Džordžs jaunākajā fotogrāfijā kopā ar tēti princi Viljamu un mammu hercogieni Ketrīnu. VIDEO

Jau pavisam drīz – aprīlī – princis Viljams (31) un hercogiene Ketrīna (32) dosies ceļā uz Austrāliju. Šī būs pirmā oficiālā vizīte, kurā karaļpāris ņems līdzi savu 8,5 mēnešu veco dēlu princi Džordžu.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar dēlu Kensingtonas pils apartamentos. Jau pavisam drīz mazais princis Džordžs dosies līdzi vecākiem savā pirmajā oficiālajā vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar dēlu Kensingtonas pils apartamentos. Jau pavisam drīz mazais princis Džordžs dosies līdzi vecākiem savā pirmajā oficiālajā vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi.

Princim Džordžam šobrīd ir tikai 8,5 mēneši, bet viņš – tāpat kā vecāki – jau apbūris teju pusi pasaules. Notikumiem mazā prinča dzīvē cilvēki mīļuprāt seko līdzi tāpat, kā viņa māmiņas hercogienes Ketrīnas gaitām. Nesen kā Kensingtonas pils izplatījusi jaunāko oficiālo fotogrāfiju, kurā redzama prinča Viljama ģimene. Fotoattēliem pāris pozē kopā ar dēliņu un četrkājaino draugu – suni, no kura mazais Džordžs nespēj ne acu novērst. Attēls uzņemts šā gada marta vidū. Pāris lūkojas ārā pa savu Kensingtonas pils apartamentu logu. 

 

Fotogrāfiju uzņēmis Džeisons Bells, kuram bija tas gods fotogrāfijās iemūžināt arī mazā prinča kristības. Attēls publiskots īsi pirms karaliskās ģimenes oficiālās vizītes Austrālijā un Jaunzēlandē. Turp viņi dosies visi trīs kopā un pavadīs trīs nedēļas. Ģimenei līdzi dosies arī auklīte. 

 

Ceļojums uz Austrāliju bija pirmais arī prinča Viljama mūžā, kad pirms 31 gada viņš turp devās kopā ar saviem vecākiem – princesi Diānu un princi Čārlzu. 

 

Karaļnama pārstāvis Roberts Robsons pastāstījis ziņu kanālam ABC, ka šī vizīte būs pirmā reize, kad princi Džordžu redzēs visā pasaulē. Šo varētu dēvēt arī par vizīti, kurā sabiedrība tiek iepazīstināta ar mazo princi. 

 

Reklāma
Reklāma

Baumas par to, ka hercogiene Ketrīna ir otra mazuļa gaidībās, pagaidām nav apstiprinājušās. Kad Svētā Patrika dienas pasākuma laikā Alderšotā princim Viljamam apvaicājās par mazu brālīti vai māsiņu mazajam Džordžam, viņš teica, ka abi ar Ketrīnu esot saviļņoti par mazā sākšanu rāpot, taču „pagaidām pietiekot ar vienu [bērnu]”. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=k2z8FAOBZhA

 

Avots: www.kasjauns.lv, foto: ekrānuzņēmums no video