Sākusies balsošana par sakarīgāko no 8000 Rīgas skolotājiem

Jau 10 gadu pēc kārtas Rīgā tiks meklēts Sakarīgākais skolotājs. Rīgas Skolēnu domes rīkotā akcija "Sakarīgākais skolotājs 2014" sāksies trešdien, 12. martā, un tās laikā skolēni un absolventi, kā arī ikviens cits interesents varēs pateikties saviem pedagogiem un nobalsot par vienu no 8 000 plašās Rīgas skolotāju saimes.   

Jau desmit gadu meklēs Rīgas sakarīgākos skolotājus. Piesaki arī tu savu foršāko pedagogu akcijai!

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Jau desmit gadu meklēs Rīgas sakarīgākos skolotājus. Piesaki arī tu savu foršāko pedagogu akcijai!

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Rīgas skolu vortālā e-skola.lv, akcija, kā ieraksts, notiks divās kārtās. Būtiskākā ir pirmā kārta, kad skolēni un citi interesenti var nobalsot par kādu no Rīgas skolotājiem. Tie 60 pedagogi, kuri pēc pirmās kārtas būs ieguvuši visvairāk balsu, tiks iekļauti nākamajā akcijas kārtā, kas risināsies no 9. līdz 23.aprīlim. 

 

"Vārdu savienojums "Sakarīgais skolotājs" sevī ietver tos skolotājus, kas ar savu darbu spēj ieinteresēt skolēnus, un radoši pasniedz ne tikai mācību priekšmetu, bet dod padomus arī skolēnu tālākajās dzīves gaitās. "Sakarīgs skolotājs" – tas ir skolotājs, kura dēļ ar prieku gribas iet uz skolu, kas atbalsta grūtā brīdī, kura dēļ matemātika nešķiet tik grūta”, akciju raksturo tās organizētāji. 

 

Reklāma
Reklāma

Akciju palīdz īstenot Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, SEB banka, ISIC un Nodibinājums "Rīgas Skolēnu domes atbalsta fonds".