Restorāna viesmīlei par nepilnu 30 dolāru vērtām pusdienām klienti atstāj 1075 dolārus

Nesamaksātu rēķinu kaudze, sirdslēkmes piemeklēta māmiņa, mežonīgi daudz darba, bet tukšas kabatas - tāds bija pēdējais mēnesis kāda restorāna oficiantes dzīvē. Līdz brīdim, kad...

Ieraugot rēķinu, Kadija bija šokā. Par nepilnu 30 dolāru vērtām pusdienām klienti viņai bija atstājuši 1075 dolārus! Tas par laipno apkalpošanu, bija teikts zīmītē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ieraugot rēķinu, Kadija bija šokā. Par nepilnu 30 dolāru vērtām pusdienām klienti viņai bija atstājuši 1075 dolārus! Tas par laipno apkalpošanu, bija teikts zīmītē.

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

Kadija, 26 gadus veca sadzīvisku problēmu mākta sieviete, pagājušajā nedēļā savā darbavietā kafetērijā Tenesī štatā ASV, apkalpoja kādu ģimeni - vīrieti, sievieti un viņu dēlu. Izdarījusi visu pēc labākās sirdapziņas, viņa izsniedza cilvēkiem rēķinu - pusdienu izmaksas bija 29,30 ASV dolāri. Kad paēdušie klienti aizgāja, Kadija iztālēm ieraudzījusi, ka rēķins apsedzis naudu un gluži loģiski nodomāja - dzeramnaudas zem čeka nebūs. 

 

Taču tieši uz dzeramnaudām oficiante lika vislielākās cerības, jo ģimenes problēmu dēļ viņas naudas līdzekļi bija izsīkuši līdz stadijai, ka arvien krājās obligāto maksājumu rēķini, kurus viņa nespēja nomaksāt. Šajā grūtajā laikā nauda Kadijai bija ļoti, ļoti nepieciešama! Un, kā zināms, ja kaut ko no sirds un patiesi vēlas, tas arī piepildās... 

 

Ieraugot rēķinu, Kadija bija šokā. Par nepilnu 30 dolāru vērtām pusdienām klienti viņai bija atstājuši 1075 dolārus! Par laipno apkalpošanu, bija teikts zīmītē. Tā bija apmēram tik liela summa, cik viesmīlei vajadzēja, lai atrisinātu akūtākās finanšu problēmas! 

 

Reklāma
Reklāma

Vēlāk stāsts par brīnumu oficiantes dzīvē tika pārraidīts Noksvilas pilsētiņas vietējā TV kanālā, raidījumā par labajiem darbiem. Kadija pastāstīja par šo notikumu un pēc pārraides atsaucās arī paši labvēļi - kāds precēts pāris. Viņi sacīja, ka paši ir ļoti iepriecināti, ka palīdzība nākusi īstajā brīdī tieši tam cilvēkam, kam tā visvairāk arī bijusi vajadzīga. Izrādās, laulātais pāris nupat guvis negaidītus ienākumus un pēc kristīgā principa desmito daļu no summas nolēmuši ziedot. Perfektās apkalpošanas dēļ izvēle kritusi par labu oficiantei restorānā, jo viņa izskatījusies pagalam noraizējusies. 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Ekrānšāviņš no kasjauns.lv