Piedalies joku konkursā! Balvā - dāvanu karte 45 eiro vērtībā veikalā "Mazputniņš"

Katru mēnesi mēs, mammamuntetiem.lv, cenšamies sarūpēt jaukas dāvanas joku konkursa dalībniekiem. Janvāra konkursa uzvarētājs dāvanā saņems mūzikas instrumentus no Bebicentrs.lv, bet februāra uzvarētājs varēs iepirkties veikalā "Mazputniņš" 45 eiro vērtībā. Tāpēc ir vērts piedalīties!

Februāra labākā joka iesūtītājs balvā saņems dāvanu karti 45 eiro vērtībā no veikala Mazputniņš.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Februāra labākā joka iesūtītājs balvā saņems dāvanu karti 45 eiro vērtībā no veikala "Mazputniņš".

Janvāra labāko joku iesūtījusi Ilona Ceicāne. 

Balvā mūzikas instrumenti no www.bebicentrs.lv

Mutes ermoņikas - mūzikas instruments, ar kuru bērns var attīstīt gan savu ritma izjūtu, gan plaušu darbību! Ermoņikas ir labas arī valodas attīstībai, turklāt var sākt apgūt tad, kad bērns iemācījies pūst ar muti un izmantot līdz neierobežotam vecumam! 

Turklāt apvienojot vairākus instrumentus, bērns var veidot savu ritma grupu kopā ar vecākiem vai citiem bērniem. Ļaujiet bērnam un iespējams pat topošajiem muzikantam radīt pašam savu skaņdarbu.

 

Tamburīns - lielisks ritma attīstībai, klausoties dažādas melodijas, gan ātras, gan lēnas, parādi kā var klapēt tamburīnu mūzikas ritmā. Sišana un tamburīna grabināšana attīsta roku kustību, pirkstiņu motoriku! Turklāt apvienojot vairākus instrumentus, bērns var veidot savu ritma grupu kopā ar vecākiem vai citiem bērniem.

 

 

JANVĀRA LABĀKAIS JOKS:  Mazais dēlēns pieskaras savas mammas kājām  un saka: "Mamma, tavas kājas ir tik maigas kā cīsiņi!"

 

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Reklāma
Reklāma

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Piedalies FEBRUĀRA joku konkursā! Balvā dāvanu karte 45 eiro vērtībā no veikala "Mazputniņš".

 

Kopš pagājušā gada beigām Latvijas eko veikalu pulkam pievienojies arī veikaliņš „Mazputniņš”, kurā īpaši domāts par topošajām un jaunajām māmiņām un viņu mazuļiem.

Veikala preču klāstu raksturo divas galvenās īpašības: tās ir dabiskas, cilvēkam un apkārtējai videi draudzīgas preces un, kas ne mazāk svarīgi – tās galvenokārt ražotas un izgatavotas tepat Latvijā.

No Latvijas ražotājiem „Mazputniņā” var atrast mūsu jau zināmos organiskās kosmētikas zīmolus „Madara”, „Kivvi cosmetics”, „Pien- dairy spa” un ziepju ražotājus „ART Soapworks” no Liepājas. Arī dabīgo pārtikas produktu ražotājus gan lieliem, gan maziem: „Lat Eko Food” biezeņus „Rūdolfs” mazuļiem, lielu popularitāti iemantojušos „Biograph Organic Sweets” augļu kubus un „Gardmutis” šokolādes karotītes, tāpat arī „Rāmkalnu” gardumus un citus produktus. Veikalā ir arī „M’art” kurpītes mazuļiem, „PUPA” īpašās lacītes, tāpat iemīļotie rotaļlietu un aksesuāru darinātāji „ZanZan.lv” un „Paff”.  

"Mazputniņā" var iegādāties arī ekoloģiskās autiņbiksītes un dabīgo kosmētiku mazuļiem no skandināvu ražotāja "Naty", kā arī iecienīto "Weledas" kosmētiku gan lieliem, gan maziem. Šeit arī "Philips AVENT" produkcija mazuļu aprūpei, kā arī organiskā pārtika mazuļiem no Lielbritānijas ražotāja "Organix". 

 

Veikaliņš „Mazputniņš” durvis vēra pagājušā gada novembra beigās. Tas atrodas radošajā Miera ielas Republikā - Miera ielā 19 (turpat pie „Laimas” šokolādes fabrikas). Veikals strādā katru darba dienu no plkst. 11:00 līdz 19:00, bet sestdienās – no 11:00 līdz 15:00.

 

Papildu informāciju par veikaliņa preču klāstu, akcijām un aktivitātēm iespējams atrast šeit – www.facebook.com/mazputninsh

vai arī www.twitter.com/mazputninsh 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Februāra konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 2. martam (ieskaitot).