Lielas somas un izmēru lielāki mēteļi - šīs ziemas modes aktualitāte

Grafiska adījuma džemperi, koši skriešanas apavi, lielas jakas un kvalitatīvi, "oversize" ziemas mēteļi, kuri to valkātājiem ir šķietami "izmēru par lielu", ir tikai dažas no šīs sezonas aktualitātēm, bez kurām modes gardēžiem ziema nav iedomājama. 

Vērts apdomāt lielas rokassomas iegādi - tā šoziem ir tipiska modes aktualitāte. Ikdienas steidzīgajā ritmā modes dāmām tā būs īsts atradums. Foto no Krista Timze, fashionistespieraksti.wordpress.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vērts apdomāt lielas rokassomas iegādi - tā šoziem ir tipiska modes aktualitāte. Ikdienas steidzīgajā ritmā modes dāmām tā būs īsts atradums. Foto no Krista Timze, fashionistespieraksti.wordpress.lv.

 

Modes aktualitātes jeb kā ģērbties šoziem

Kā norāda modes preču veikala "Paviljons" līdzīpašniece Elīza Ceske, mode šoziem iet kopsolī ar funkcionalitāti - ieceļot saulītē oversized mēteļus, kuri to valkātājiem ir šķietami "izmēru par lielu". Tā dodot iespēju zem mēteļa pavilkt vēl vienu šīs sezonas aktualitāti - siltu, grafiska adījuma džemperi vai liela izmēra jaku, kurā ne tikai izskatīties stilīgi, bet arī patverties no aukstuma.

 

Foto no millionlooks.com

 

"Šobrīd modē ir ne tikai lielas jakas un džemperi, bet arī lielformāta fotogrāfijas, kas uzdrukātas uz apģērba - sākot no kleitām ar ziedu motīviem līdz dziļdomīgiem uzrakstiem uz cepurēm vai džemperiem," stāsta E.Ceske.

 

Tradicionālo ziemas zābaku vietā īpašu uzmanību izpelnījušies spilgti un krāsaini skriešanas apavi. Brīdī, kad laiks kļūs nedaudz siltāks, tie varētu atkārtot Parīzes modes tendences arī pie mums. "Parīzietes jau šobrīd līdz ar klasiskiem mēteļiem un uzvalka biksēm priekšroku dod tieši sporta apaviem spilgtās un drosmīgās krāsās," piezīmē E.Ceske.

Reklāma
Reklāma

 

Lielas somas

Savukārt, ja plānots doties ceļojumā, ir vērts apdomāt lielas rokassomas iegādi - tā šoziem ir tipiska modes aktualitāte. Ikdienas steidzīgajā ritmā modes dāmām tā būs īsts atradums, jo somā ietilps ne tikai kosmētikas maciņš, bet arī  plānotājs, dators, fotoaparāts un citas tikpat noderīgas lietas. 

 

Kā norāda E.Ceske, svarīgi ir ne tikai tas, ko par valkātāju saka apģērbs, bet arī tas, cik liela uzmanība tiek pievērsta rūpēm par ķermeni. Sevis lutināšana un skaistumkopšanas procedūras jo īpaši aktuālas ir ziemas periodā - gan lietojot āra apstākļiem piemērotu sejas krēmu, gan rūpējoties par roku ādas kopšanu aukstajā lakā.

 

Turklāt šoziem par sava veida pilsētas dzīvesstila tendenci ir kļuvusi līdzi ņemamā kafijas krūze - siltais dzēriens tajā palīdz sasildīties un dod enerģiju, savukārt pati krūze izceļ īpašnieka personību. Arī ēst gatavošana un jaunas garšas meklējumi šoziem savu aktualitāti nav zaudējuši - atpūtas brīžos laba lasāmviela būs pavārgrāmata, savukārt gardas uzkodas un arvien jaunu recepšu iemēģināšana būs garants lieliskai ballītei draugu lokā. 

 

Arī gudra iepirkšanās - gan interneta veikalos, gan tirdzniecības centru izpārdošanu laikā ir kļuvusi par sava veida stila iezīmi. Tā jo īpaši aktuāla šobrīd, kad veikali lutina ar labām cenām un piedāvājumiem - tā, piemēram, "Domina Shopping" un arī veikalā "Paviljons" līdz pat 3. februārim iespējams iegādāties sen kārotas preces par pieejamām cenām.