Šovmenis Māris Grigalis sagaidījis pirmdzimto - dēlu! Apsveicam!

Atraktīvais šovmenis un LNT laika ziņu vīrs Māris Grigalis (36) beidzot kļuvis par tēti – naktī uz sestdienu, 18. janvāri, viņš pasaulē sagaidījis dēliņu Kristeru.

Māris Grigalis ar draudzeni Zani Cālbergu kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam – dēliņam. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Māris Grigalis ar draudzeni Zani Cālbergu kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam – dēliņam. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Informācija no portāla kasjauns.lv

 

To, ka priecīgais notikums vairs nav tālu, LNT “900 sekunžu” vadītāji ļāva nojaust jau piektdienas rītā, sakot, ka kolēģim Mārim diena paies pirmajā prognozē. Bet sestdienas rītā raidījuma “LNT brokastis” tiešraidē Māris jau saņēma mīļus apsveikumus no kolēģes Gundegas Skudriņas. “Māris kļuvis par tēti, un viņam ir dēliņš Kristers!” sajūsmu pauda Gundega. “Tas bija tik skaisti!” aizkustināts un mazliet samulsis piebilda Māris. 

 

Apbrīnojami – neraugoties uz to, ka bijis klāt mīļotajai Zanei un dēliņu pasaulē sagaidījuši abi kopā, Grigalis možs un dzīvespriecīgs paspēj būt arī TV studijā – gan vadīt laika ziņas, gan “LNT brokastis”. Kā zināms, Māris Grigalis kopā ar Zani Cālbergu ir vismaz trīs gadus, un aizpagājušovasar Zane no mīļotā, stāvot Lielā kanjona malā ASV, saņēma bildinājuma gredzenu. Abu kāzas tika gaidītas aizvadītajā vasarā. Taču izrādījās, ka pāris ir bērniņa gaidībās, tāpēc nolēma kāzas pārcelt uz vēlāku laiku. Kasjauns.lv sveic jauno ģimenīti un vēl laimīgu dzīvošanu!

 

Reklāma
Reklāma

Arī ģimenes portāls mammamuntetiem.lv pievienojas sveicēju pulkam!

 

Avots: www.kasjauns.lv