Kādi vecāki esat saviem bērniem? Skaidrojums pa horoskopu zīmēm

Piekritīsiet, ka nereti aizdomājamies, vai saviem bērniem esam gana labi vecāki. Dažreiz kaut ko izdarām, pasakām, lai gan nemaz tā nedomājam. Iespējams, netieši mūsu rīcību nosaka konkrētā horoskopu zīme. Piedāvājam uzzināt, kādi vecāki esam saviem bērniem. Horoskopu zīmju skaidrojums.

FOTO: Shutterstock.com

 

Auns - mīl bērnus un lepojas ar viņiem. Spēj iekarot ikviens bērna sirdi. Saprot savus bērnus, ir viņiem draugs un padomdevējs. Auna zīmē dzimušām mātēm bieži vien ir stingri principi, viņām patīk, ja bērni paklausa bez ierunām. Viņām būtu jākontrolē sevi un jābūt iecietīgākām. Auna dabiskā vēlēšanās ir būt visur pirmajam. Viņš nedrīkstētu sacensties ar saviem bērniem, vajadzētu ļaut, lai viņi paši mācās no savām kļūdām un izraugās savu ceļu. 

 

Vērsis - mīlestības pārpilnākā zīme. Vērša zīmē dzimušie tēvi, veltīdami bērniem uzmanību, tajā pašā laikā ir ļoti prasīgi. Paši būdami godīgi, patiesi, uzticami, cenšas šīs īpašības ieaudzināt arī bērnos. Pacietīgi, necieš steigu. Vēršiem jāsargās izaudzināt savus bērnus par materiālistiem. Jāatturas no greznumlietām bērnu apkārtnē. Dārgu apģērbu vietā dodiet viņiem priekšmetus, kas veicina attīstību: mūzikas instrumentus, vingrošanas rīkus utt.

 

Dvīņi - nereti būt par vecākiem viņiem ir pārāk smags slogs. Dvīņi uzticas bērniem, izturas pret viņiem kā pret sev līdzīgiem, taču nav sevišķi uzmanīgi. Tāpēc viņus reizēm izbrīna pienācīgās cieņas trūkums no bērnu puses. Dvīņiem dažkārt pietrūkst stingrības, uzstājības.

 

Vēzis - ideāli vecāki, pacietīgi, mīloši, interesējas par visām problēmām, kas skar viņu bērnus. Vēža zīmē dzimušie tēvi sevišķi pieķeras meitām. Vēži cenšas nedot bērniem pārāk daudz brīvības, uztraucas un raizējas par viņiem, mīl bērnus vairāk nekā laulāto draugu.

 

Lauva - lielākoties mīl bērnus pašaizliedzīgi, nemanot viņu trūkumus. necieš necieņu no bērnu puses. Lauvu sirdis aizvien atvērtas bērnam, un bērni savukārt novērtē vecāku pūles. Lauvas ir stūrgalvīgi, taču pat bērni jūt, ka viņi vairāk dod nekā "kož".  

 

Jaunava - izteikts apzinīgums it visā, vecāku pienākumi Jaunavai nav viegla nasta, viņu moka problēmas, kādu nav citiem vecākiem. Jaunavas neatlaidīgi cenšas ieaudzināt bērnos disciplīnu un pastāvīgus ieradumus. Viņu bērniem pirmajā vietā ir pienākumi, tad - rotaļas. jaunavas zīmē dzimušie tēvi parasti nav mīlestības pārpilni. Viņiem trūkst pacietības, viņus kaitina bērnu kustīgums, trokšņainība. Lielu uzmanību Jaunavas pievērš bērnu intelekta attīstībai, viņu panākumiem skolā.

Reklāma
Reklāma

 

Svari - viņi ciena bērnus un māca tos cienīt citus, sadarbojas ar bērniem. Svaru mērķis - harmoniskas attiecības mājās. Laimīgi ir bērni, kuriem ir Svaru zīmē dzimuši tēvi. Viņi aizvien var paļauties, ka saņems atbalstu, palīdzību, padomu. Svaru vecākiem piemīt apbrīnojamas spējas nemanāmi un taktiski audzināt, pārliecināt, tāpēc viņi var lepoties ar spēcīgu vecāku autoritāti. Lielas ģimenes viņiem nav raksturīgas.

 

Skorpions - parasti viņam ir liela ģimene, taču uzturēt cilvēcisks attiecības viņam nākas grūti. Valdonīgi privātīpašnieki, aizvien cenšas panākt savu, arī bērnu audzināšanā paliek uzticīgi saviem principiem, lepojas ar saviem bērniem. Skorpiona neizmērojamo godkārību manto pēcnācēji. Mātēm bieži vien pietrūkst maiguma un pacietības. 

 

Strēlnieks - labi satiek ar jauno paaudzi, mātēm patīk uzturēties bērnu sabiedrībā. Enerģiski, vecāku pienākumi viņus neapgrūtina. Strēlnieks ir viesmīlīgs, un viņa mājā allaž apgrozās kaimiņu bērni.

 

Mežāzis - tic stabilitātei, disciplīnai un iedibinātajai kārtībai, viņam piemīt izteikts mājīguma un ģimeniskuma instinkts. Praktiķis, neatzīst modernās audzināšanas teorijas un eksperimentus, izmanto vienkāršus, pārbaudītus līdzekļus. Atzīst ģimenes saietus un ciena dzimtas tradīcijas, praktiskos jautājumos nav labāku vecāku. Taču sirds un dvēseles noslēpumi Mežāzim paliek neatklāti.

 

Ūdensvīrs - viņa bērni manto vecāku plašo interešu loku. Vecāki ir autoritāte bērniem, viņi viegli var tos atturēt no nepareizas rīcības dzīvē. Ģimenē valda pilnīga saprašanās un draudzīgas attiecības. dažkārt Ūdensvīrs velta ģimenei nepietiekami daudz laika un uzmanības.

 

Zivis - dievina savus bērnus, ar ko viņiem kaitē, jo nemāk tos audzināt. Zivīm piemīt spēja uzupurēties, viņu spēkos nav turēties pretī savu mīluļu tūkstoš prasībām, rūpējas par bērnu garīgo attīstību. Viņu devīze: dot bērniem visu, kas pašiem vecākiem bērnībā pietrūcis. Zivis cenšas nodrošināt bērniem vieglu un patīkamu dzīvi. 

 

 

Informācija no grāmatas "Universiālais horoskops" (izd."Atvars-S").