Šonedēļ iestāsies jaunais Koka Zirga gads. Astrologa vēstījums par otro Jauno gadu

Tāpat kā citus gadus, arī 2014.gadā mums ir iespēja nosvinēt otru Jauno gadu. Pēc austrumnieku kalendāra, ķīniskā stilā, tas iestāsies naktī no 30. uz 31. janvāri. Šoreiz kārta ir Koka Zirga gadam. Sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa iezīmē, ko mums nesīs šis gads.

Rotājot māju ķīniešu Jaunā gada ballei, var iegādāties zilu vai zaļu galdautu un atbilstošas krāsas salvetes, sveces un svētku rotājumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rotājot māju ķīniešu Jaunā gada ballei, var iegādāties zilu vai zaļu galdautu un atbilstošas krāsas salvetes, sveces un svētku rotājumus.

Jānosvin arī Koka Zirga gads

Šī gada kosmiskais elements ir koks, stihija – uguns, krāsa - zilā, gaiši zilā un zaļā. Tādu zirgu gan dabā nav, bet kāpēc gan nepasapņot? Kopumā var teikt, ka Koka Zirga gads ir ātru uzvaru, negaidītu piedzīvojumu un brīnišķīgas romantikas laiks. Jāspēj tik noturēties sedlos!                    

Ķīniešu astroloģijā Zirga gads kopumā tiek uzskatīts par veiksmīgu, jo debesu zirgam piemīt pārdabiskas spējas, bezbailība, spēks un spēja auļot pa debesu plašumiem.

Zilais koka Zirgs ļaus baudīt darba augļus čakliem darba rūķiem, kas, neraugoties uz šķēršļiem, neatlaidīgi iet uz mērķi. Turpretim tie, kas pavirši izturas pret darbu un virzās pa karjeras kāpnēm ar intrigu palīdzību, piedzīvos neveiksmes. Zirga gadā, protams, netrūks arī izrādes un izjādes, sacensības, skriešanās un cienīgu, respektablu pastaigu publikas priekšā.

Modes krāsas

Zirga gada modē dominēs visi zilie un zaļie toņi, ko droši var izmantot ne vien tērpā, bet arī kosmētikā, rotās un aksesuāros. Zirga koka dabai nepatīk raibs, sintētisks apģērbs un pārmērības.

Reklāma
Reklāma

Rotājot māju ķīniešu Jaunā gada ballei, var iegādāties zilu vai zaļu galdautu un atbilstošas krāsas salvetes, sveces un svētku rotājumus. Neaizmirsti ienest mājā kādu priekšmetu no koka!

 

Raksts tapis sadarbībā ar G.Kārkliņu, http://www.astrologia.lv/