Šodien policija visā Latvijā sāks masveida reidus uz ceļiem

Sākoties svētku laikam, Valsts policija īpaši uzraudzīs, lai autovadītāji nesēstos pie stūres alkohola reibumā. Šodien, 23.decembrī, Valsts policija visā Latvijā veiks masveida reidus, kuru laikā pārbaudīs, vai autobraucēji nav lietojuši alkoholu vai narkotiskās vielas. Tāpat reida laikā tiks pārbaudīta drošības jostu un bērnu sēdeklīšu lietošana.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

 

Arī pārējās svētku dienās, tāpat kā citus gadus, ceļu policijas darbiniekus uz Latvijas ceļiem varēs redzēt īpaši daudz. Pastiprināta uzmanība tiks pievērsta svētku pasākumu norises vietām, kur pulcēsies daudz cilvēku.

Valsts policija aicina visus autovadītājus svinēt svētkus apdomīgi un nesēsties pie stūres alkohola reibumā. Tāpat būtiski atcerēties, ka arī nākamajā dienā pēc alkoholisko dzērienu lietošanas, sēsties pie stūres nav ieteicams.

Reklāma
Reklāma

Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis atgādina, ka drošība un atbildība uz ceļiem, ikdienas gaitās un darbos ir pirmais priekšnoteikums, lai mēs visi nonāktu pie saviem mīļajiem un baudītu svētkus. Lai gaiši un mierīgi šie Ziemassvētki, vēl policija.