Kāds gaidāms 2014.gads? Stāsta astrologs

Gada pirmajos mēnešos izteiktajiem bildinājumiem būs kādu mirkli jāpagaida līdz apstiprinājumam, taču tad, kad tas nāks, tas mainīs dzīves fundamentāli. Par gaidāmo Zirga gadu stāsta Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa.

2014. gads būs pārmaiņām pilns!

FOTO: Anita Austvika, http://www.rareflowerphotography.com/

2014. gads būs pārmaiņām pilns!

Gada pirmā puse – retrogrāda
2014. no astroloģijas viedokļa būs dalāms teju vai divās daļās – pirmais pusgads – izteikti retrogrāds. Otrajā – planētas pārvietosies direktā kustībā. Par retrogrādu kustību astroloģijā dēvē planētas virzību it kā atpakaļgaitā. Tas, iespējams, pateicoties tam, ka astroloģijā planētu kustība notiek ap Zemi, nevis Sauli. Planētu ietekme tajā ir atšķirīga no taisa virziena kustības. Tā ir vairāk vērsta uz cilvēka iekšējo pasauli, uz pagātnes notikumiem. Retrogrāds laiks prasa atskatīsies, izvērtēt un nesasteigt notikumus. Gads sāksies ar divu naudas planētu atpakaļvirziena kustību. Visu Janvāri – Venēra Mežāža zīmē, no gada sākuma līdz 06. Martam Jupiters Vēža zīmē. Abu šo planētu atbildība ir naudas un baudas lietas. Šajos periodos finanses nedejos nedz valšus, nedz rumbu. Tai vairāk labpatiks, ja tiks apskatīti sen ierakstītie faili un pārdomātas ieguldījumu un peļņas iespējas. Venera Mežāža zīmē būs līdz Marta sākumam. Nekādu dāsnumu un izšķērdību šajā laikā var negaidīt. Lēmumi attiecībā uz finansēm tiks pieņemti tikai pēc ļoti smalka aprēķina. Tas pats attieksies arī uz mīlas lietām, jo arī tās ir Veneras pārraudzībā. Gada pirmajos mēnešos izteiktajiem bildinājumiem būs kādu mirkli jāpagaida līdz apstiprinājumam, taču tad, kad tas nāks, tas mainīs dzīves fundamentāli, jo Veneru Mežāža zīmē pavadīs lielais reformators Plutons. Un ar to viss tikai sāksies, jo pirmo pusgadu debesīs būs īpaši jūtīgs planētu novietojums – Plutona, Jupitera un Urāna T-kvadratūra. Tā rūpēsies par ne tik ierasti vieglu soli ikdienas ritmā, prasīs pārmaiņas gan politiskajos gan finanšu jautājumos.


Martā, kad debesu labvēlis Jupiters stāsies ierindā, lai gādātu par saskanīgu un mierīgu finanšu un mājas dzīvi, retrogrādu kustību uzsāks debesu skolotājs Saturns. No 02. Marta līdz pat 21. Jūlijam tas bremzēs dažāda veida ilgtermiņa projektus, bremzēs ilgstošu procesu virzību, prasīs ieguldīt smagu fizisku un arī emocionālu darbu, ņemt vērā pagātnes pieredzi un sakārtot attiecības ar cilvēkiem. Skorpiona zīme, kurā atrodas Saturns, nepazīst citas krāsas izņemot baltu vai melnu. Cilvēki, pienākumi, savienības, kuras balstītas uz nepatiesiem un vājiem pamatiem, šajā laikā šķirs ceļus. Paliks tikai patiesi izturīgie un vērtīgie. Retrogrāda Saturna laikā uzsāktās pārmaiņas vai jauni projekti būs ar smagnēju raksturu, neies tik viegli cik gribētos toties, tie, kas izcīnīsies cauri šim posmam, vēlāk būs ar pamatīgu pieredzi un vērtīgām dzīves zināšanām.

 

Šajā laikā bērnu dzimšana un radīšana notiks kā uz burvju nūjiņas mājienu. Cilvēki kļūs atvērtāki, pozitīvāki, daudz vairāk uzmanību pievērsīs savām izpausmēm, bērniem, radošajai darbībai.


2014. gada Jūlija otrajā pusē auglības un labsajūtas pavēlnieks Jupiters atstās gādīgo Vēža zīmi un ieies Lauvas zīmē rūpējot par auglību, radošumu, mākslas pasaules izvirzīšanos sabiedrības priekšplānā. Šajā laikā bērnu dzimšana un radīšana notiks kā uz burvju nūjiņas mājienu. Cilvēki kļūs atvērtāki, pozitīvāki, daudz vairāk uzmanību pievērsīs savām izpausmēm, bērniem, radošajai izpausmei. Gribēsies visu vairāk un vēl vairāk, un vēl skaistāk. Tas savukārt ātri vien var novest pie pārmērībām, liekiem tēriņiem un izšķērdīga dzīvesveida.

Reklāma
Reklāma


Gada otrajā pusē, tie, kas būs izgājuši lielo planētu piedāvāto skolu, baudīs harmoniskāku dzīvi. Radīs bērnus, ķersies pie gruntīgiem un ienesīgiem biznesa plāniem Gada noslēgumā Marsa un Plutona kopsolis pa Mežāža zīmi neļaus rāmi snaust, bet liks darboties. Būsim apveltīti ar neizsīkstošu enerģiju, gribasspēku un izturību ceļā uz saviem mērķiem, tādēļ iesaku gada pirmajā pusē nogaidīt, plānot un vērtēt, taču lielgabalu iedarbināt tikai gada vēlā otrā pusē.
Lai auglīgs un panākumiem bagāts Jaunais gads.


Rakstu sagatavoja
Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa
www.ritariekstina.lv

 

Tevi varētu interesēt:

Individuālā astrologa konsultācija