Esplanādē aplaupa jaunieti; policija meklē vēl citus cietušos

Svētdien, 1.decembrī, Esplanādes parkā tika aplaupīts kāds 1995.gadā dzimis jaunietis. Policijai izdevās uzbrucējus aizturēt, un tiek meklēti vēl citi iespējamie cietušie. 

Centra iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šis jaunietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus, kas varētu būt veikti Vecrīgas, Esplanādes un Bastejkalna teritorijās pēdējo trīs mēnešu laikā.  Policijas foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Centra iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šis jaunietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus, kas varētu būt veikti Vecrīgas, Esplanādes un Bastejkalna teritorijās pēdējo trīs mēnešu laikā. Policijas foto.

 

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, šā gada 1.decembrī ap plkst.4.35 Esplanādes parkā, pretim Reimersa un O.Kalpaka bulvāra krustojumam, divi nepazīstami jaunieši, pielietojot fizisku spēku, aplaupīja kādu 1995. gadā dzimušu jaunieti.

 

Cietušais pēc uzbrukuma palūdza kādam garāmgājējam mobilo tālruni un par notikušo paziņoja policijai, kā arī saviem draugiem. Notikuma vietā nekavējoties ieradās cietušā draugi, ar kuriem kopā viņš devās meklēt uzbrucējus. Brīdī kad viņi iespējamos laupītājus atrada, ieradās arī Centra iecirkņa policijas darbinieki, kuri abas personas aizturēja un nogādāja policijas iecirknī.

 

Reklāma
Reklāma

Aizturētie ir 1996. un 1994. gadā dzimuši jaunieši. 17 gadus vecais pusaudzis savu vainu noziegumā atzīst un pastāstīja, ka esot tikai bijis klāt nozieguma brīdī, bet neesot uzbrucis cietušajam. Savukārt 1994.gadā dzimušais jaunietis pastrādātajā noziegumā neatzīstas un šobrīd pret viņu jau ir uzsākti trīs kriminālprocesi par laupīšanu grupā. 

 

Centra iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šis jaunietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus, kas varētu būt veikti Vecrīgas, Esplanādes un Bastejkalna teritorijās pēdējo trīs mēnešu laikā. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā jaunieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 25496895, 67086200 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.