Latviešu modes dizainere aicina uz savu tērpu ballīti!

Jaunā dizainere un zīmola BAI:DOO radītāja Baiba Tolpežņikova 12.decembrī sava salona telpās aicina brīvā gaisotnē iepazīties ar viņas kolekciju un pēc vēlēšanās iegādāties tērpus un kādus aksesuārus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

BAI:DOO piedāvā individuāli radītus tērpu dizainus, kas katrai sievietei liek justies lepnai, tos valkājot. Tērpi īpaši piemēroti izejamiem vakariem un ofisa darbam sievietēm, kam patīk neuzbāzīga uzmanība - tie sasniedz robežu starp pelēcību un pārdrošumu, radot eleganci un ceļot sievietes pašapziņu.

BAI:DOO

BAI:DOO kolekcija tika prezentēta 30.oktobrī salona atklāšanas pasākumā (zemāk skaties video), un nu varēs iegādāties tērpus no tās. Jaunā dizainere rada arī "clutch" un kosmētikas somiņas, kā arī auskariņus -tie vēl nav atrādīti plašākai publikai, taču arī tos būs iespējams iegādāties 12.decembra vakarā Avotu ielā 23. Ballītes sākums ir plkst. 20:00 un līdz pēdējam klientam!

 

BAI:DOO kolekcijas prezentācija

 

Reklāma
Reklāma

Baiba Tolpežņikova izveidojusi klientu un partneru loku, vairāk nekā piecus gadus veidojot dizainu un šujot ikdienas un svētku tērpus. B.Tolpežņikova absolvējusi Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolu un Rīgas Starptautisko ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu.

BAI:DOO

 

KOLEKCIJAS BALLĪTE!

12.12.2013. plkst. 20:00, Rīgā, Avotu 23 BAI:DOO modes salonā sagaidām Ziemassvētkus ar siltu dzērienu. Sarunām par stilu un modi. Un svētku dāvanu iegādi! Aicināti visi, un durvis atvērtas līdz pat pēdējam viesim.

BAI:DOO latviešu dizainere