Policija aicina atsaukties cilvēkus, kurus apkrāpusi šī sieviete, vācot ziedojumus Zolitūdes traģēdijā cietušajiem. FOTO

Saistībā ar Zolitūdes traģēdijā cietušo ziedojumu izkrāpšanu policija piektdien aizturēja kādu 1987.gadā dzimušu sievieti, ģimenes portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šobrīd sieviete tiek turēta aizdomās par četriem krāpšanu gadījumiem, no tiem divos gadījumos sieviete it kā vākusi ziedojumus, lai palīdzētu traģēdijā cietušajiem.

Informāciju par krāpšanu gadījumiem Rīgas Kriminālpolicijas darbinieki saņēma no iedzīvotājiem, kuri par to ziņoja sociālajos tīklos un arī no kāda žurnālista, pie kura bija vērsusies viena no cietušajām.

 

Policisti nekavējoties reaģēja uz saņemto informāciju un izmeklēšanas laikā noskaidroja, ka vainīga varētu būt kāda 1987.gadā dzimusi sieviete, kuru policisti piektdien aizturēja. Šobrīd sieviete tiek turēta aizdomās par četriem krāpšanu gadījumiem, no kuriem divos viņa izkrāpusi ziedojumus, kas paredzēti Zolitūdes traģēdijā cietušajiem. Pārējie divi krāpšanu gadījumi nav saistīti ar ziedojumiem.

Reklāma
Reklāma

 

Visos krāpšanu gadījumos izkrāptas nelielas naudas summas.

Izmeklētājiem ir pamatotas aizdomas, ka no aizturētās sievietes darbībām varētu būt cietušas vēl citas personas, tādēļ policisti aicina atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlos redzamās sievietes pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem 67086757, 67086477 vai 110.