Ja tev ir būtiska informācija par Zolitūdes traģēdiju, ziņo uz īpašu policijas e-pastu

Pēdējo dažu dienu laikā policija ir saņēmusi ļoti lielu apjomu informācijas par Zolitūdes traģēdiju. Lai atvieglotu informācijas sniegšanas veidu, Valsts policija (VP) ir izveidojusi īpašu e-pastu, ar kura palīdzību iedzīvotāji varēs sniegt informāciju tieši šīs lietas izmeklētājiem – izmekletajiem@vp.gov.lv

Foto no kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no kasjauns.lv

 

VP jau šobrīd ir saņēmusi lielu daudzumu pārbaudāmas informācijas no iedzīvotājiem par dažādiem apstākļiem, kas varētu būt saistīti ar Zolitūdē notikušo traģēdiju. Pārsvarā iedzīvotāji informāciju sniedz, izmantojot oficiālos policijas sociālo tīklu kontus.

Policija pateicas iedzīvotājiem par lielo atbalstu un par katru saņemto ziņojumu, taču informācijas sniegšanas gribētāju skaits vēl ir liels. Tādēļ nolūkā atvieglot informācijas sniegšanas iespējas ir izveidots speciāls e-pasts, uz kuru var sūtīt jebkāda veida ziņojumus, kas varētu būt saistīti ar Zolitūdes traģēdiju.

Šī e-pasta adrese būs pieejama izmeklētājiem, kas nodarbojas ar Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanu, līdz ar to tiks nodrošināts tas, ka izmeklētājs informāciju saņems tiešsaistē un bez starpniekiem, ievērojami paātrinot iespējas informāciju pārbaudīt, portālam mammamuntetiem.lv norāda VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Toms Sadovskis.

Reklāma
Reklāma

Ikvienu, kuram ir jebkāda rakstura informācija par veikala celtniecības procesu, būvprojekta izstrādi, fotogrāfijas no iepriekšējiem celtniecības periodiem vai jebkāda cita veida informācija, kas tiešā vai netiešā veidā varētu būt saistīta ar Zolitūdes traģēdijas iespējamiem cēloņiem, policija lūdz ziņot, sūtot vēstules uz e-pastu izmekletajiem@vp.gov.lv

Lai gan visa dokumentācija, kas ir saistīta ar celtniecību, šobrīd ir izmeklētāju rīcībā, policija atgādina, ka ir svarīgas arī atsevišķu strādnieku vai būvniecības procesam vai projekta izstrādei tuvu stāvošu personu sniegtā informācija, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus. Tāpat svarīga ir aculiecinieku sniegtā informācija, jo nereti aculiecinieki ar saviem novērojumiem spēj sniegt lielu atbalstu izmeklēšanā.