Sieviete lepojas ar nomedītajiem zvēriem. Pasaule sašutusi

Amerikāņu televīzijas producentes un raidījumu vadītājas Melisas Bečmenas (Melissa Bachman) medību kāre pasaulē izraisījusi sašutuma vētru pēc tam, kad pati medniece publiskojusi fotogrāfijas dažādos sociālajos tīklos. 
Ekrānšāviņš no Dailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ekrānšāviņš no Dailymail.co.uk

 

 

Viņa raksta, ka sirdī ir medniece un dara lietas, kas patiešām sagādā prieku. Tomēr šāda pozēšana kopā ar nomedītajiem dzīvniekiem ir aizskārusi daudzu cilvēku jūtas visā pasaulē.

 

Lai protestētu pret mednieces aktivitātēm, sociālajā tīklā "Facebook" pat ir izveidota lapa ar nosaukumu "Stop Melissa Bachman". Tai jau ir vairāk kā 160 000 sekotāju.

 

Īpašu parakstu vākšanas kampaņu ir aizsācis kāds Keiptaunas iedzīvotājs Elens Burmens (Elan Burman) ar mērķi neļaut Melisai iebraukt Dienvidāfrikā. Petīciju jau ir parakstījuši aptuveni 300 000 cilvēku.

 

Kā ziņo Dailymail.co.uk, jau pagājušā gadā cilvēki ir aktīvi protestējuši pret Melisas Bečmenas medītkāri. Tajā reizē 24 stundu laikā tika savākti 13 000 parakstu, lai "National Geographic" nerādītu Bečmenu savā šovā "Ultimate Survivor Alaska". Un televīzijas kanāls cilvēku vēlmi ir ņēmis vērā.

Reklāma
Reklāma

 

Melisai Bečmenai ir arī savs "Youtube" kanāls, kur var apskatīt mednieci darbībā.

http://www.youtube.com/watch?v=PnbGZYsF_18

 

Avots: www.dailymail.co.uk