Jaunais tētis par bērna ratiņu zādzību aiztur 23 gadus vecu narkomāni

Pagājušajā nedēļā Rīgā, Ulbrokas ielā kāds vīrietis aizturējis 23 gadus vecu narkomāni, kura bija nozagusi bērnu ratiņus. Sieviete uzreiz arī atzinusies zādzībā un teikusi, ka vēlējusies tos uzdāvināt kādam radiniekam. Sieviete nodota policijas darbiniekiem. 

Policijai ik pa laikam nākas sastapties ar bērnu ratiņu zaglēniem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Policijai ik pa laikam nākas sastapties ar bērnu ratiņu zaglēniem.

 

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, vīrietis bija izgājis mājas kāpņu telpā un konstatējis, ka ir pazuduši viņa bērnu ratiņi. Vīrietis devies laukā, palūkojies apkārt un netālu pamanījis kādu aizdomīgu sievieti aizstumjam tieši tādus pašus ratiņus. Cietušais nekavējoties pieskrējis pie sievietes un apjautājies, kur viņa dabūjusi šos ratiņus. Sieviete atzinusies, ka paņēmusi ratiņus no kāpņu telpas, jo vēlējusies tos uzdāvināt kādam radiniekam.

 

Reklāma
Reklāma

Cietušais sievieti aizturēja un par notikušo paziņoja Teikas iecirkņa policijas darbiniekiem, kuri ieradās notikuma vietā un sievieti aizturēja. Aizturēšanas brīdī sieviete, iespējams, atradās narkotisko vielu reibuma stāvoklī.

 

Aizturētā ir 1990. gadā dzimusi sieviete, iepriekš sodīta gan par narkotisko vielu lietošanu, gan par sīkām zādzībām. Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību nelielos apmēros un noteikta ekspertīze, lai pārbaudītu, vai sieviete aizturēšanas brīdī bija narkotisko vielu reibumā.