Rīt atklās atjaunoto Rīgas 1.slimnīcas 23.korpusu - "Šarlotes poliklīniku"

Ceturtdien, 24.oktobrī plkst.13 rīdzinieki un plašsaziņas līdzekļu pārstāvji ir aicināti iepazīties ar atjaunoto un restaurēto Rīgas 1.slimnīcas 23.korpusu - "Šarlotes poliklīniku" (ieeja no Šarlotes un  Brīvības ielas stūra), portālu mammamuntetiem.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

FOTO: Marika Eglīte

 

Atklāšanas pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte, Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, kā arī Rīgas 1.slimnīcas vadība un ārsti.


"Šarlotes poliklīnika", kas apvienojusi bijušās pašvaldības poliklīnikas Grēcinieku ielā 34, Brīvības ielā 100 un zobārstniecību Stabu ielā 9, šonedēļ sākusi pieņemt pacientus.

 

Agrākā stacionārās nodaļas ēka ar kopējo platību 2304 kvadrātmetru ir pārveidota par bērnu veselības centru, kur pieejamas ģimenes ārstu prakses, bērnu speciālistu konsultācijas, stomatoloģijas, rehabilitācijas un ūdensdziedniecības pakalpojumi.

 

Reklāma
Reklāma

Pēc svinīgā atklāšanas pasākuma plkst.13.30 Rīgas 1.slimnīcā notiks atvērto durvju diena, kuras laikā visiem interesentiem būs iespēja iepazīties ar detalizētu informāciju par veselības aprūpes iespējām, kā arī apskatīt citus renovētos slimnīcas korpusus. Plašāka informācija par atvērto durvju dienu slimnīcā ir pieejama mājas lapā  www.1slimnica.lv .  

 

Vecākā Latvijas publiskā ārstniecības iestāde Rīgas 1.slimnīca šā gada  maijā nosvinēja 210 gadu jubileju.