Sieviete atrod savu pazudušo laulības gredzenu pēc... 41 gada!

Katrs zina sajūtu, kas piemeklē, kad nejauši pazūd kāda lieta, kurai ir sentimentāla pievienotā vērtība. Šobrīd 62 gadus vecā Brenda, rušinoties piemājas dārzinā, pazaudēja laulības riņķi. Tas notika tālajā 1972.gadā, un tikai tagad - 41 gadu pēc - vērtīgā rotaslieta atkal atradusies!

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

Gadījums noticis Amerikas Savienotajās Valstīs. Brenda Kountere nesen bija iestūrējusi laulības ostā ar savu karsti mīļoto Deivu, un kāzu ceremonijā līgavainis jaunajai sievai pirkstā uzmauca deviņu karātu zelta gredzenu. Taču mīlestības simbols sievai noslīdēja no pirksta, kad viņa rušinājās piemājas dobītē. 

 

Viņa atceras, ka izmisīgi centusies rotu atrast, taču gredzens bija bez pēdām pazudis kaut kur starp dārzeņu saknēm melnzemē. Vispēdīgi Brenda skumjo vēsti pateikusi vīram, un Deivs sievai uzdāvināja jaunu dārglietu.

 

Šogad vīrs ieraudzījis, ka viņu mājas kaimiņš pa savu teritoriju staigā ar metāla detektoru. Un Deivs pēkšņi atcerējās seno notikumu ar pazaudēto laulības riņķi! Vārds pa vārdam un kaimiņi, Brendai neko par to nesakot, ar detektoru apsekoja piemājas zemes pleķīti.

 

Gredzens atradās, turklāt ne pārāk dziļi zemē! Sieva par "jauno veco" dāvanu bija ļoti iepriecināta, un tagad viņa uz zeltneša valkā abus divus mīlestības simbolus.

Reklāma
Reklāma

 

 

Avots: Evija Hauka, žurnāls "Patiesā Dzīve"

www.kasjauns.lv