Zīdainis atdzīvojas pēc vairāku stundu samīļošanas. VIDEO

Kāda jaunā māmiņa Austrālijā nav spējusi pieņemt, ka viņas priekšlaikus dzimušais dēliņš ir miris. Viņa mazuli auklējusi uz krūtīm vairākas stundas, līdz bērniņš sakustējies un sācis elpot. Nu puisēns ir 5 mēnešus vecs, omulīgs un labi attīstījies bērns.

Ekrānšāviņš no video

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ekrānšāviņš no video

Drīz pēc mazā Džeimija piedzimšanas ārsti ar nožēlu atzina, ka nespēj glābt mazā puisēna dzīvību. Viņi iedeva segā ietīto mazuli, lai māte varētu no viņa atvadīties. Kā intervijā stāsta jaunā māmiņa, viņa bijusi ļoti nobēdājusies un, instinktu vadīta, jaundzimušo pilnībā izģērbusi un noguldījusi sev uz krūtīm. Viņa stāstījusi, kā mazuli sauc, cik ļoti viņu mīl, ka Džeimijam ir dvīņumāsiņa. Keita stāsta, ka nav spējusi no mazuļa atvadīties un šķirties. 

 

Pēc tam, kad māmiņa mirušo mazuli bija auklējusi vairākas, stundas, bērniņš sakustējies. Ārsti norādījuši, ka tas, diemžēl, ir tikai reflekss. Tomēr drīz pēc tam mazulis sācis elpot pavisam normāli. 

Ārsti atzīst, lai notiktu šāds brīnums, zīdainīšiem un bērniņiem ar mazu svaru pēc dzemdībām, ir ļoti svarīgs ķermeņa kontakts gan ar mammu, gan tēti. Pētījumi rāda, ka mazuļi, kuriem ir bijis ķermeņa kontakts, ir daudz veselīgāki par tiem bērniem, kuri uzreiz pēc piedzimšanas ir aizvesti uz intensīvās terapijas nodaļu. 

 

Reklāma
Reklāma

 

SKATIES VIDEO PAR NEPARASTO NOTIKUMU!

http://www.youtube.com/watch?v=IhrRTQdW-UU