Fotokonkursa “Mans Līgosvētku ziedu vainadziņš” uzvarētāji ir zināmi! FOTO

No jasmīnziediem, rudzupuķēm, pujenēm, rozēm un pat meža zemenītēm – tādi ir šīs vasaras Saulgriežu skaistākie ziedu vainadziņi!
Ar vainadziņiem jārotājas arī šonedēļ, kad rit Dziesmu un deju svētki!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar vainadziņiem jārotājas arī šonedēļ, kad rit Dziesmu un deju svētki!

 

Pirmsjāņu laikā mammamuntetiem.lv izsludināja vasarīgu fotokonkursu, kurā aicinājām lasītājus iesūtīt foto ar ziedu vainadziņiem. Iesūtītajās bildēs paveras krāšņas idejas, ko vari izmantot gan nākamajos Līgosvētkos, gan arī šonedēļ – gavilējot Dziesmu un deju svētkos!

 

Trīs laimīgos uzvarētājus noteica lasītāju balsojums. Un te rezultāti!

 

Līgo vainags.

Trešo vietu balsojumā ieguva Ilze Vēze, kuras vainagā rotājas reibinošās madaras, rozes un visdažādākie pļavu ziedi. Balvā - Zvaigzne ABC izdotā Ērikas Mālderes grāmata “Trejdeviņi padomi Jāņu svinēšanai” ar praktiskiem padomiem Jāņu sagaidīšanai un pavadīšanai un trejdeviņām Jāņu dziesmām un rotaļām. 

Līgo vainags.

Otro vietu balsojumā ieguva Līga Ēlerte - viņas vainags vits ne tikai no margrietām, bet arī no jasmīniem, labības vārpiņām un citiem augiem. Balvā - Zvaigzne ABC izdotā Ērikas Mālderes grāmata “Trejdeviņi padomi Jāņu svinēšanai”.

Reklāma
Reklāma

Līgo vainags no meža zemenēm.

Pirmā vietu balsojumā ieguva Maija Burima, kuras vainags ir ne vien aromātisks, bet arī garšīgs, un pavisam pārsteidzošs - gatavots no meža zemenītēm! Uzvarētājai balvā gan grāmata “Trejdeviņi padomi Jāņu svinēšanai”, gan aizraujoša ekskursija lieliskā alutiņa "Valmiermuiža" darītavā! Tāpat kā Jāņos neiztikt bez rotāšanās ar ziedu vainagu, tāpat Jāņos neiztikt bez alus baudīšanas, tieši tādēļ uzvarētājai balvā dāvanu karte eksursijai Valmiermuižas alus darītavā (5 personām), lai iepazītu, kā top latviešu svētku dzēriens. Vairāk par Valmiermuižas alu un ekskursijām darītavā uzzini www.valmiermuiza.lv. Tur ir aizraujoši!

Apsveicam uzvarētājas!

Visu vainadziņu foto skati Galerijās -> Līgo,Līgo!

Par balvu saņemšanu lūgums rakstīt uz redakcija@mammam.lv. Balvas lūgums izņemt viena kalendārā mēneša laikā kopš uzvarētāju izsludināšanas brīža.