Divas māsas uzdāvina bērnu savai neauglīgajai māsai

„Izejot cauri šim visam, viņas man ir tuvākas nekā jebkad agrāk,” saka Aleksa, kurai dzemdes kakla vēža dēļ bērnu būt nevarēja, taču viņa un vīrs mazuli ļoti vēlējās. Sapni par puiku ar lielām zilām acīm palīdzēja piepildīt sievietes divas māsas, ziņo portāls kasjauns.lv.

Bērns tika radīts, izmantojot Šarlotes olšūnas, savukārt mazuli iznēsāja Helēna. Sēkla, protams, bija Aleksas vīra. Mazulis ir vai visu kopdarbs, vienīgi no pašas Aleksas puikā nebija nekā. Ekrānšāviņš no www.kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērns tika radīts, izmantojot Šarlotes olšūnas, savukārt mazuli iznēsāja Helēna. Sēkla, protams, bija Aleksas vīra. Mazulis ir vai visu kopdarbs, vienīgi no pašas Aleksas puikā nebija nekā. Ekrānšāviņš no www.kasjauns.lv

Stāsts sākās tālajā 1999.gadā Lielbritānijā: Aleksai Patrikai konstatēja vēzi un pateica, ka par saviem bērniem viņa varot aizmirst. Briesmīgo slimību sievietei izdevās uzveikt, un viņa satika arī savu dzīves mīlestību. Abi apprecējās zinot, ka Aleksa ir neauglīga. 

 

Taču viņa nav vēlējusies ar to samierināties. Pēc vairāku gadu pārdomām Aleksa vērsās pie savām divām māsām – Helēnas un Šarlotes – ar lūgumu, lai viņas palīdz tikt pie bērna. Kad sievietes piekrita, par šo ģimeni rakstīja vai visi britu mediji. Tie sekoja līdzi notiekošajam līdz pat brīdim, kad pasaulē 2006.gadā nāca gaišmatains zēns Čārlijs. 

 

Šis gadījums kļuva par pirmo un līdz šim vienīgo Lielbritānijas vēsturē, kad māsas sadarbojas, lai sagādātu acuraugu vēl vienai māsai. Tagad zēns aug laimīgā ģimenē. Bērns tika radīts, izmantojot Šarlotes olšūnas, savukārt mazuli iznēsāja Helēna. Sēkla, protams, bija Aleksas vīra. Mazulis ir vai visu kopdarbs, vienīgi no pašas Aleksas puikā nebija nekā. 

Tiklīdz bērns iznāca no Helēnas klēpja, viņu pasniedza rokās Aleksai, nevis Helēnai. „Tajā brīdī apraudājos. Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena, ieraugot viņa lielās zilās acis,” stāsta Aleksa.

„Protams, es biju noraizējusies, vai man maz būs saikne ar mazo. Galu galā – viņā ir pa daļai no visiem maniem  mīļajiem, bet nekā no manis pašas,” viņa atceras senos notikumus. Tiklīdz bērns iznāca no Helēnas klēpja, viņu pasniedza rokās Aleksai, nevis Helēnai. „Tajā brīdī apraudājos. Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena, ieraugot viņa lielās zilās acis,” stāsta Aleksa. 

 

Reklāma
Reklāma

Viņa un vīrs nu audzina mazo Čārliju, taču ļoti gribēja vēl kādu mazuli. Un – gluži neticami! – visa stiprā ģimene nolēma atkārtot reiz piedzīvoto! Šī gada martā māsas nolēma dāvāt savai neauglīgajai māsai vēl vienu dāvanu – vēl vienu bērnu. Tiesa, šoreiz mazuļa iznēsātāja būs Šarlote. Martā tika apstiprināta Šarlotes grūtniecība. 

„Mums ar Helēnu ir savi bērni, un dzemdības nav nekas tik nepatīkams, ja varam to izdarīt savas mīļās māsas un viņas vīra labad,” saka Šarlote, kura gada beigās laidīs pasaulē bērnu māsai. 

 

Avots: www.kasjauns.lv