Čempionu minerālūdens – čempionu rallijā!

Rally Talsi, kas jau piecus gadus zināms kā Čempionu Rallijs, notiks 2013.gada 18. Un 19. Maijā Talsos. Rally Talsi provizoriskā programma paredz vairāk kā 100km garas sacensības, kuru laikā sportistiem būs jāveic 12 ātrumposmi – gan zināmi, gan jauni, toties tik pat izaicinoši ceļu posmi. Pēc gada pārtraukuma, rallija programmā atgriezīsies skatītājiem tik aizraujošais speciālais pilsētas ātrumposms, kura maršruts šogad vedīs arī gar Talsu ezeru.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Uzņēmums Siguldas Minerālūdens, kas ir dabīgā minerālūdens SIGULDA ražotājs, atbalsta projektus un pasākumus, kas saistīti ar veselīgu dzīvesveidu, sportu, tai skaitā uzsācis autosporta atbalstīšanu, un šogad īpaši atbalstīs arī RALLY TALSI 2013.

 

Rally Talsi šogad būs arī īpašs Siguldas Minerālūdens ātrumposms, kuru rallija kartēs atradīsiet zem nosaukuma „SS9 SIGULDAS MINERĀLŪDENS”.

 


 

Reklāma
Reklāma

Ātrumposma apmeklētājiem būs iespēja ne vien vērot ralliju, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs. SS9 ātrumposma skatupunktā nr.3 būs iespēja baudīt dabīgo minerālūdeni Sigulda un Turaida, kā arī nodegustēt ražotnes jauno dzeramo ūdeni Gauja. Skatītājiem ar bērniem būs pieejams bērnu zīmēšanas stūrītis. Tie, kas vēlēsies varēs pamēģināt šautriņu mešanu pa baloniem, kur trāpīgākie tiks arī pie veldzējošām balvām no Siguldas Minerālūdens. Darbosies arī īpaša fotostudija, kur ikviens apmeklētājs varēs iemūžināt sevi un savus draugus Čempionu Rallijā.

 

Sekojiet uzņēmumam Siguldas Minerālūdens sociālajos tīklos, piedalieties konkursos un laimējiet ieejas kartes uz Rally Talsi!


www.draugiem.lv/siguldasmineraludens

www.facebook.com/siguldawater

www.twitter.com/siguldawater