Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļas remontam saziedoti vairāk nekā 20 tūkstoši latu!

Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļas remontam Rimi un Supernetto pircēji divu mēnešu laikā saziedojuši vairāk nekā 20 tūkstošus latu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Rimi un Supernetto pircēji Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļas remontam divu mēnešu laikā saziedojuši 20586 latus. Turklāt kopumā divu ziedojumu akciju laikā pircēji ziedojuši vairāk nekā 52 tūkstošus latu, kas ir būtisks solis, lai tiktu savākti nodaļas remontdarbiem nepieciešamie 700 000 latu. Lai pacienti varētu ārstēties mūsdienīgās un atveseļošanās procesam piemērotās telpās, Bērnu slimnīcas fonds sadarbībā ar domubiedriem – uzņēmumu Rimi, laikrakstu Diena, Latvijas Televīziju, Ziedot.lv, reklāmas aģentūru TBWA Latvija, JCDeceaux, radio Skonto un citiem ir aizsācis ziedojumu vākšanas akciju nodaļas remontam.  

 

Visaktīvāk akciju atbalstījuši un Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļas remontam līdzekļus ziedojuši Rimi un Supernetto pircēji Rīgā, kā arī Jūrmalā. Tāpat akciju atbalstījuši iedzīvotāji reģionu pilsētās – Valmierā, Madonā, Olainē, Ādažos un citur.

Hematoonkoloģiska saslimšana ik gadu tiek diagnosticēta 40 līdz 50 bērniem visā Latvijā. Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļā kopumā gada laikā ārstējas aptuveni 900 pacienti.

Reklāma
Reklāma

Rimi jau ilgus gadus ir atbalstījis Bērnu slimnīcu dažādu labdarības projektu īstenošanā – kopīgi esam renovējuši Ūdensdziedniecības telpas Bērnu slimnīcā Gaiļezerā, palīdzējuši uzcelt Vecāku māju Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā. Šobrīd aktīvi iesaistāmies ziedojumu vākšanas akcijā Hematoonkoloģijas nodaļas remontam, jo, redzot, cik katastrofālā stāvoklī tās atrodas, ne mirkli nešaubījāmies par atbalstu arī šai iniciatīvai. No sirds priecājamies, ka arī mūs pircēji visā Latvijā ir gatavi palīdzēt Bērnu slimnīcas onkoloģijas nodalai pārcelties uz jaunām, daudzfunkcionālām telpām. Kopumā Rimi un Supernetto veikalos visā Latvijā kopīgiem spēkiem esam saziedojuši jau vairāk nekā 52 tūkstošus latu, kas ir būtisks solis, lai nodrošinātu bērniem un viņu vecākiem piemērotāku ārstēšanās vidi, stāsta Karīna Jermušs, Rimi Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja. 

 

Hematoonkoloģiska saslimšana ik gadu tiek diagnosticēta 40 līdz 50 bērniem visā Latvijā. Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļā kopumā gada laikā ārstējas aptuveni 900 pacienti. Turklāt vienas ārstēšanas epizodes ilgums stacionārā ir vidēji no viena līdz diviem mēnešiem, taču, ņemot vērā slimības specifiku, nereti nepieciešama atkārtota stacionēšanās, līdz ar to slimnīcā pavadāmais laiks var ilgt pat pus gadu un vairāk.