Sāksies pieteikšanās skolēnu konkursam "Mums pieder debesis 2013". Balva - dalība nometnē ASV.

Arī šogad Ventspils Augsto tehnoloģiju parks organizēs konkursu skolēniem "Mums pieder debesis", kas rosinās jauniešus ielūkoties plašajās kosmosa dzīlēs un smelties idejas radošiem projektiem. Tāpat kā iepriekšējos 3 gadus, arī šoreiz tā ir lieliska iespēja vienam zēnam un vienai meitenei vecumā no 15 - 18 gadiem doties pāri Atlantijas okeānam un piedalīties starptautiskajā kosmosa nometnē ASV.

Konkursa uzvarētāji balvā saņems došanos uz kosmosa nometni ASV.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursa uzvarētāji balvā saņems došanos uz kosmosa nometni ASV.

 

 

Pieteikšanās konkursam sāksies 15.aprīlī vietnē www.mumspiederdebesis.lv. Konkursam pieteikties aicināti skolēni vecumā no 15 - 18 gadiem, iesniedzot organizatoriem savus radošos darbus - esejas, foto, kolāžas, video, maketus, modeļus, dziesmas, prezentācijas vai citus darbiņus (pēc savas izvēles), par tēmu "Latvija un kosmoss 2050.gadā". Darbi iesniedzami elektroniskā formātā, un tālāk tie tiks pievienoti virtuālai apskatei jau minētajā vietnē, portālu mammamuntetiem.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka sabiedrisko attiecību projektu asistente Madara Grinvalde.

Reklāma
Reklāma

 

Mājas lapā mumspiederdebesis.lv būs iespējams ne vien apskatīt iesniegtos darbiņus, bet arī nobalsot par sev tīkamāko un interesantāko. Konkursa uzvarētājus (vienu zēnu un vienu meiteni) noteiks gan apmeklētāju balsojums, gan žūrijas vērtējums.