Veikalā "Rūcis" – izmeklētas lietas mazuļiem

Sveiki, mīļie portāla Mammamuntetiem.lv apmeklētāji. Šis te ir kā mazs iepazīšanās rakstiņš ar bērnu preču veikaliņu "Rūcis".

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Rūcis ir tāds mazs, jauks bērnu preču veikaliņa cilvēciņš, kurš rosīgi šiverē pa bērnu preču pasauli nu jau drīz deviņus gadus.


Tā ir gaidāmo mazuļu, mazo jaundzimušo un mazliet paaugušos bērneļu pasaule, kurā var iegādāties:
   * foršos ratiņus HESBA (Bavārijā ražotos pēc individuāla pasūtījuma, roku darbs), kurus sauc par Ferrari ratiņu pasaulē☺,
   * siltos, garos, ļoti bagāti nokomplektētos ratiņus Trille (ražoti Dānijā, tos iesaka Dānijas un Vācija pediatri),


   * auto sēdeklīšus Romer (Vācijas ražotājs, viens no nozīmīgākajiem auto sēdeklīšu ražotājiem pasaulē), BeSafe (Norvēģija, te jau pat nav jākomentē par norvēģu attieksmi attiecībā uz bērnu drošibu), kā arī populāros auto sēdeklīšus Maxi-Cosi (ražoti Nīderlandē),
ļoti, ļoti jaukās un kvalitatīvās 100% kokvilnas drēbītes MiniBeebi, kuras ražo Igaunijā,
krāsainās, aizraujošās un fantastiskās attīstošās rotaļlietas Janod (Francija), Sigikid, Kāthe Kruse, LOGO(Vācija),


  

Reklāma
Reklāma

   * skrejritenīši un pedāļriteņi KOKUA(Vācija), visi ir vadošie ražotāji savās nozarēs.,
vēl ir higiēnas lietiņas no BebeYou(Niderlande) un ļoti noderīgie aksesuāri no firmas BabyBjorn(Zviedrija)

Pirms veikaliņā “Rūcis” tiek piedāvāta kāda no precēm, tā tiek kārtīgi izvērtēta, vai tā tiešām ir vērta un vai būs derīga jaunajiem vecākiem un mazulim.

Veikaliņš “Rūcis” nepretendē uz lielākā vai veikala ar plašāko piedāvājumu statusu, bet izmeklēta kvalitāte un patiesa vērtība, tas gan Rūcim vienmēr ir svarīgākais.

Rūcim ir trīs brāļi un viena māsiņa, kā jau saprotat Rūcim patīk bērni un ir diezgan liela pieredze ar tām bērnu lietiņām.

Reti kad jaunajiem vecākiem ir saprotams, kas īsti ir svarīgi zināt, lai mazajam būtu pats labākais, un to jau vēlas katra mazuļa māmiņa un tētis. Kādus ratiņus izvēlēties, kādu auto sēdeklīti, kur mazgāt un pārtīt mazuli... un...


Rūcim ļoti patīk dalīties ar savu pieredzi. Tā kopā, apspriežot, izvērtējot katra situāciju un iespējas, var atrast labāko risinājumu un mieru par pieņemto lēmumu.


Rūcis ir ļoti iepriecināts, ja jaunie vecāki apmierināti atgriežās uz veikaliņu iegādāties nākamās lietiņas un iesaka to citiem, tas ir labākais, kas mudina rosīties tālāk un meklēt jaunas vēsmas, ko piedāvā pasaulē bērnu preču tirgū.

Rūcis būs priecīgs, ja atnāksiet uz mazo bērnu preču veikaliņu un ja atradīsiet arī sev ko ļoti noderīgu.


Te būs Rūča adrese – Matīsa 81, Rīga un e-veikaliņa adrese: http://www.rucis.lv

Jūsu draugs, Rūcis.